300410

Fredag
Jap, har redan slutat på strandbaden för dagen, sjukt gott! Idag fick jag hjälpa till i restaurangen å duka för dom var förlite folk.
Igår började min dag på strandbaden klockan 8 å jag slutade då klockan 3. Jag fick vara i receptionen hela dagen och när jag hade slutat åkte jag direjt till Anna då vi kollade på slutet av step up och sen åkte vi till tre toppar å åt årets första glass där. Efter det så åkte vi hem till mig för att jag och pappa skulle åka och handla, anna bad att få följa med å det fick hon hihi ;). Efter det åkte jag och Anna till håstens ip där vi skulle kolla på tvååker-trönninge, efter mycket dramatik så slutade matchen 2-2.. Trodede för ett tag att domaren inte skulle komma levande från planen haha :D.
Ikväll blir det parteeey med den bästa Anna, då ska vi till socitén på kvällen , det kommer bli guld.

SES I DIMMAN FOLKET!! :)

xoxo




Emma - Daddy says you got to show the world, the thunder!!!
<3


280410

Onsdag
yes, mitt uppe i veckan!! :) Just nu sitter jag och prata med min underbara syrra på fejjan chatten och jag har precis ringt till nailteam i Gbg för att boka tid till mig och Linnea :). Det kommer bli awesome!!! Bara längtar till jag kan få naglar på igen, naglar inte flikar sig å går sönder å håller på! Det ska nog bli bra :).
Läs´te också på nailteams hemsida om att dom ger utbildningar där, kanske skulle spara lite pengar å gå dit ? Men de e ju ett senare problem kan tyckas!!
Ikväll är det dax för att gå till idrottshallen för någon sorts avslutning´, vet inte riktigt vad som kommer ske men det märker vi väl :).
Ha de

xoxo




Emma - Vart tog den lilla stygga solen vägen !?! Ingen som vet, ingen som vet!
<3


270410

Tisdag
Yes, redan tisdag och tiden bara tickar och tickar, snart är studentdagen här och jag har knappt hunnit blinka. Linnea och ida är hemma och det är sommar!!
ELLER INTE!?! de e ändå ett tag kvar ch jag bara saknar och längtar efter det. Känns jätte dåligt att ha lämnat stavanger och Norge där min älskade syster och min vän ida är, USCH!!
Just nu sitter jag och lyssnar på musik (absolute love song 2009) i den tomma lägenheten och sörje faktiskt lite men det tycker jag att jag får :). Pappa skulle komma hem idag från jobbet han åkte till igår men det gör han inte, jag saknar pappa jä'tte mycket nu, det var verkligen längesen vi sågs !!! Idag har jag och david bytat däcken på våran bil och det var väl hög tid kan jag tro , TACK DAVID FÖR HJÄLPEN :)

Igår när jag hade landat i tvååker så skulle jag ta den röda till stan men i min fasa får jag syn på att det är typ punka på ena framdäcket så jag riner min man och han bad om att få köra mig och all min packning till stan hihi. Så det fick han ju självklart göra :D. Å sen sov han här, det var mys för jag saknade han medans jag var borta!
Men man kan ju int få allt, nu saknar jag ju Linnea :(.

Ha de



JAG SAKNAR DIG LINNEA, MIN BÄSTA VÄN!! <3

xoxo




Emma - Walking on fields of gold!
<3


250410

Söndag
Sista dagen med gänget i Stavanger idag, det kännsa faktiskt förjävligt om jag ska vara ärlig, vill inte lämna!! Idag vaknade jag typ 10.40, skönt att sova länge brevid min systeryster! Vi gjorde frulle som idag bestod av mackor apelsinjuice, kaffe och ägg. Alltid lika gott. Efter det så la vi oss på luftmadrassen och hjälpte Linnea att deklarera, så nu var det gjort! Efter det så blev det till att gå till lågpris för att handla lite nödvändigheter till en kaka som vi ska baka i eftermiddag. Snart blir det lite käk och sen en prommenix vid havet och med den fina utsikt, kan knappt vänta!! :)

I morgon åker vi härifrån runt klockan 9, sad!! och kommer väl hem runt 10 i varberg, sen på tisdag blir det praktik i falkenberg, på strandbaden. Kommer blir en bar men nervös vecka. Känns gott att komma hem med och träffa min pappa som jag inte har träffat på ett bra tag! det ska också bli najs att träffa min älskade Daniel, jag saknar dig i massor!!

Ha de

xoxo






Emma - inte taggad!!


230410 - 20.20

Still Friday
jag har faktiskt inte så överdrivet mycket för mig just nu sitter och väntar på att klockan ska bli 21.15 så jag och putte kan åka och hämat Linnea och Ida på deras jobb. Under tiden som dom har varit där så har jag och putte varit väldigt aktiva: Vi kollade först på "det regna köttbullar" sedan blev det "mannen som kunde tala med hästar" och så blev det ju självklart massa tidsfördiv med att försöka få en stund med min man på fejjan. Jag skrev till han att han skulle höra av sig om han gick in på datan. Så jag lämnade över datorn till max som är besatt i sitt fotbollsforum eller vad det nu heter, samtidigt som jag lämnade fliken för fejjan öppen. När jag och Putte hade kollat klart på mannen som kunde tala med hästar så ville jag ha datan lite å då när jag går in på fejjan så ser jag att min man har skrivit, utan att höra av sig på telen. Åh, du är så söööt Daniel!!

Aja i vilket fall så sitter jag här nu på fejjan och prata med Louise som har berättat om sin resa och hur underbar den var, Jag bli faktiskt riktigt avis på den!!

Nog om detta, kvällen kommer bli awesome, jag känner det redan nu.

xoxo






Emma - VADÄRKLOCKAN!?!?!?!?!?


230410

Fredag
Jap, Nu har vi äntligen landat i Norge
och stavanger hos våra älskade Norska jenter.

igår när vi kom så var klockan runt 00.00, ganska sent om man tänker på att vi åkte från varberg klockan halv 11 på morgonen. Förseningen kanske berodde på att vi körde fel typ 2 gånger och irrade runt som ett gäng höns, men framme är vi iaf och alla i en bit. Idag vaknade jag av Linnea och Ida skulle gå å köpa frukost klockan 08.30, det blev bröd, kaffe, ägg, apelsinjuice, skinka och ost, Mycket gott!! Efter det så blev det em tur till kvadrat som råkar vara en jätte stor galleria med 155 butiker i, hittar man inget där så hittar man aldrig något hihi. Ida köpte en sparkdräkt som hon har tjötat om ända sedan den för första gången fastnade på henns näthinna, haha :D. Linnea köpte faktiskt två linnen och ett par mjukisbyxor. Jätte fint alltihop. Putte köpte jätte snygga skor och jag köpte faktiskt något kavaj liknande, den var faktiskt jätte snygg, Men självklar blir jag skyldig Linnea pengar nu :).

Nu har vi precis ätit lite tacos för att Linnea och Ida skulle åka till jobbet med fulla magar, det var skiiit gött !! :) mamma kör dom till jobbet och max hänger på. Så nu sitter jag och putte och kollar någon film som vi tror är " det regnar köttbullar" haha , :).
 Ha de

xoxo






Emma - Äntligen lite sistha talk som bara vi kan :)
<3


200410

Tisdag
Det var ju ett tag sen jag skrev sist och det beror helt på att min ( eller linneas) Data har typ pajat så jag kan inte koppla upp mig på internet. Aja här kommer ett inlägg!!
Helgen va hur kul som helst, det började med i lördags så var det dax för match klockan 4 mot tostared vilken vi förlorade! Och jag känner att det är jävligt gott att matcherna är över. Efter mtachen var det direkt hem till Fylle för att börja göra sig i ordning för fest. denna gången i Galtabäcksbygdegård där Anna, Alma och Paulina hade ordnat en fest för dom hade fyllt eller skulle fylla 20 :). Kvällen blev sjukt lyckad och jag kan inte annat än älska det :).
I söndags så var jag ganska bakis men jag var inte ensam, min man låg brevid mig.. Vi vaknade först vid typ halv 9 och sen somnade vi om till klockan var tre.. det var ju inte riktigt meningen, men gott var det ! Vid typ halv 6 kom stommen och hämtade oss hos mig då vi åkte till Daniel för hans mamma hade gjort planka !!!!!! och hur förbannat gott var inte det ? Hin är Gryyyyyym !! :)
Dä spenderade jag också natten. Skolan på måndagen och även idag tisdag :)
Idag har jag suttit vid en data typ konstant hela dagen från halv 10 till klcokan 3  men jag fick ju gjort massa saker med och det kändes gött. tror faktiskt att jag går till skolan samma tid i morgon :).
På torsdag åker jag mamma, max och putte till Norge för att hälsa på linnea och Ida vilket ska bli awesome, saknar dom sååå mycket. så nu sitter jag vid mammas data och vi har planerat lite för torsdagen!
Ikväll vet jag inte vad som sker, men det märker vi!!!

ha de

xoxo




Emma - PLOPPGLASS NU !!! :)
<3


150410

Torsdag
Idag är ingen vanlig dag för det är Annas födelsedag, HURRAHURRAHURRA! GRATTIIIIISSS !! :)

Nu är det sol, sol och mera sol och jag kan inte annat än att älska det. Men blir på bättre humör och allt känns bara fint. Saknar dock min pappa som jag inte har träffat på ett tag, saknade mamma med men nu sitter jag i hennes soffa så det var bara skönt !! Har för övrigt legat och sovit nästan hela eftermiddagen i hennes säng, det var gött som fan :)

Nu ska jag spela lite på King :)

Saknar Linnea och ida

xoxo




Emma - TAGGE TAGGE TAGGE !!
<3


140410

Onsdag
Idag vaknade jag först vid 6 (igen) för min man skulle upp och joobba. När jag hade låst efter han så gick jag in i sängen igen och skulle sova , men det gick inte för jag mådde sjukt dåligt. Ont i magen ocn mådde riktigt illa! så jag gick upp och kräktes.. inte bara en, utan två gånger. Så jag skrev till Kiki och bad hon sjukanmäla mig, vilket hon gjorde! Till frukost blev det bara en macka och lite vatten som jag faktiskt har fått behålla men magen känns fortfarande inte okej!! Hoppas det blir bättre till kvällen.
Igår när jag hade slutat skolan så gick jag hem och kom att tänka på mina högklackade skor med öppen tå vilka jag bara har användt en gång och det var nyårsafton då det var minusgrader.. En gång, ALDRIG MER! Aja , Jag tog på mig dom igår och insåg att i sommar ska jag sliiiita ut dom, och jag kommer älska det!! Alltså, jag kan inte beskriva hur mycket jag bara älskar dom :D.
Jag pratade med Linnea ¨på fejjan idag och jag bara längtar till hon kommer hem så vi kan ner och röja runt i staden, eller sitta och grilla med en varsin cider i handen ! Åh , kan inte sluta tänka på det, MUMS !!! :)
idag kommer även mamma hem från sitt plugg låååångt upp i landet :).

Ha de



PUSS <3




Emma -
GULDVÄDER !!! :)
<3


130410

Tisdag
Vilken hääärlig dag, Na na nanaaa na na na na na, Hihi!
Fint väder idag med , det är ju helt sinnes gott !! Igår var jag med Daniel på kvällen och vil kollade på oc, har kommit in på sista boxen nu och det svider i mitt hjärta måste jag säga. I morse vaknade jag första vi halv 6 då min man snoozade fram till kloackan var 6, då var det dax att gå upp för han och åka hem till sig för att jobba. Jag sa hejdå, låste dörren och gick raka vägen in i min säng igen :)
Ställde klockan på 9.30 och gick upp och åt frukost som bestod av flingor och mackor, MUMS!
Och nu sitter jag bara här och väntar på att min första lektion ska börja, vilket den gör klockan 12.50 och slutar 13.50, de e fan inte fel ;)
Ikväll får vi se vad som händer, tror jag och Daniel ska umgås för i morgon har vi vart ihop i 14 månader men i morgon har jag okcås träning så vi tar väl ut det lite i förtid ;).

xoxo






Emma - Laddad till helgen som fan!
<3


120410

Måndag
Vknade idag upp till en underbart strålande sol, Kan man annat än älska detta !?!? Känner mig nykär, glad, positiv, frmåt, social och allt såntdär annat som bara våren tar med sig för nu är den HÄÄÄÄR!!
Jag började skolan vi 9.10 idag, ganska soft.. Jag sara och Alma gjorde våran upåpgift ganska fort och sen blev det matrast med Pasta och skinsås på menyn, de var väl sådär så jag åt massa morötter, pizza sallad och tomater hihi ;)
efter skolan så kom mormor och hämtade mig hemma hos pappa sen åkte vi till stan för att handla utemöbler till henne, ett sånt däringa parrasoll??, en fot och ett bord samt stolar och dynor till det, så vi monterade allt idag utom stolarn för dom skulle komma senare i veckan. Så skönt att äntligen få göra något ute i det fiina vädret!!
Ikväll blir det träning som jag är inte så överdrivet taggad till, Men det kommer väl gå som alla andra träningar detta året!
Jag pratade också med Kiki om ledigheten idag och jag får ledigt om jag kommer hem så jag kan gå till praktiken på måndagen. Så jag måste ta ett snack med mossan och får se vad hon säger om detta, Annars måste jag tyvärr avstå från att åka till Norge igen :(.




xoxo




Emma - Är galet glad nu för tiden :)
<3


110410

Söndag
Nu är lovet slut kan man säga, eller det är sista dagen på lovet iaf :).
Idag är vådret så sjuukt fint, funderar faktiskt på att gå ut i solen och sätta mig..
Jag vaknade runt halv 10 idag hos min man, han skulle upp och jobba lite tidigare men jag fick ligga kvar och gotta mig till halv 10, sen åkte jag hem till pappa för att umgås lite med han för han åker till mörrum idag och ska vara där i ca 10 dagar.. inte så skoj!! :(
Nu sitter jag hos mamma och har precis ätit jätta god mat, rostbiff med hassebackspotatis samt bea ;).. de va gett !
Ikväll vet jag inte vad som händer, kanske leka med Anna lite senare :)

xoxo




Emma - Saknar Linnea Alzén !!
<3


080410

Torsdag

Inatt sov jag faktiskt i min egna säng igen, det var skönt. Men jag var dock inte ensam, min man var där brevid mig :). Igår hade jag ganska tråkigt så jag bara kollade på tv tills Daniel kom sen åkte vi och hyrde en film som var sjuuuuukt dålig. Trick or treat hette den typ och kan ha varit bland det sämsta som  jag har sett :D.
Idag Händer inte överdrivet mycket, för tillfället pratar jag med två tjejer på fejjan chatten som jag saknar väldigt mycket, Linnea Alzén och Anna Samuelsson. Men nu säger jag och Anna att vi ska leka i morgon och så kommer det bli :). Senare ikväll blir det match borta jag vet inte riktigt om det är mot Warta eller tostared. Men tror det blir warta som vi ska piska idag ;).

xoxo




Emma - Love is on fire


070410

Onsdag
Mitt uppe o lovet faktiskt :).
I Måndags kom vi hem till Varberg igen och det kändes ju självklart gott men samtidigt ville jag bara inte lämna Linnea, det kändes jätte jobbigt! Saknar båda två redan, men inte långt lvar tills jag får åka dit igen om jag nu får det för skolan. Men hoppas verkligen det :). Resan hem tog ca 13 timmar, fast då tog färjan från Sandefhord till strömstad ca 2 timmar och 30 minuter.
Direkt när jag kom hem gjorde jag mig lite i ordning och åkte sedan till Daniel, alltid lika skönt at se hans ansikte efter att man har varit borta ett tag :). Dagen efter umgicks vi heeeela dagen, vi vaknade och sen åt vi flingor. sen bestämde vi oss för att åka till varberg och köpa grejer till hans bil efter det åkte vi och handlade då vi skulle laga mat hemma hos mig på kvällen. På menyn stog det Kött, Potatisgratäng och brunsås samt champinjoner med vitlöksost i :) till det drack vi vin och myste !
Idag körde jag hem daniel och sen kte jag till mamma. vi gick ut med hundarna en runda och sen bjöd dom på mat efter det följde jag med mamma till stan för hon skulle på något bankärende sen fikade vi på veras . det var myys :).
Ikväll vettifan vad som sker.

xoxo




Emma - Saknar dig Linnea, Min bästa vän :) <3


040310

Söndag

TRÅÅKIGT! Vill verkligen inte lämna Linnea och Ida här för att åka hem i morgon. Kommer sakna dom så otroligt mycket! Just nu känns det förjävligt och förbannat dåligt att vi ska åka hem. Men det är ytterligare en dag mindre tills dom kommer hem på heltid :)
Jag och Linnea har precis haft lejonkungen maraton och kollat på både ettan och tvåan, dom är underskattade!!!
Vi vaknade runt 10.30 idag med, fast denna gången lite värre eftersom vi var ute igår och det blev en hel del dricka för min del. Kvällen igår kan beskrivas med: Taggbuske, en hel pizzeria skrattar, en död katt och en jävla massa sår på hela kroppen. Men det var såååå värt det ;).
Idag har vi bara suttit i lägenheten och slappat, kollat på film och ätit godis. Ikväll lagade Lotta och Mats taco gratäng med massa grönskaer och chips till. Det var bara så underbart gott. Jag och Linnea har även skypat med mami, saknar faktiskt hemmaplan lite nu med mamma, Pappa, daniel och Max. Det ska bli skönt att se dom igen.
ha de




JAG ÄLSKAR DIG ! <3

xoxo




Emma - Inte taggad för en tretton timmar lång färd hem i morgon :O

<3


030410

Lördag

GLAD PÅSk kan jag ju börja med att säga eftersom det är påskafton idag! Det är bog första påskaftonen som jag spenderar i Norge tror jag :) dom senaste har jag spenaderat antingen på fyllan i Annas hus eller ¨på sjukhuset i varberg, Men inte denna ;) .
Idag har Jag, Lotta, Mats och Putte varit och hälsat på Linnea och Ida på deras jobb. Vi var först nere hos Ida för att kolla hur hon hade det och samtidigt fick vi se folket vi skulle spendera kvällen med. Efter det gick vi upp till fruktavdelningen och Linnea där det var en kille som antagligen trodde att jag var Linnea eftersom han glodde så att ögonen höll på att trilla ut hahah :D, Lite obehagligt men ändå jävligt roligt! Vi köpte också lite alkohol som vi ska dricka ikväll, dock inte så mycket eftersom det är dom sjuuuuuuuukaste priderna jag har sett i hela mitt liv!! Så vi får även lite vin och cider av mats och lotta eftersom dom var smart a och ade med sig några flak och boxar med sig hit :).

Vi var också nere i hamnen och glodde där det bland annat låg en frnsk ubåt, det tycket jag var häftigt för jag har aldrig sett någon på riktigt :).

Ikväll blir det lite förkrök och käk hemma i lägenheten sen vidare till Totte och Elisabeth ( tror jag dom heter) sen vidare in i staden för att utforska krogarna :).Om en timme slutar Linnea och ida och då ska jag och Putte hämta dom. Här är fint väder och då brukar ju suget bli lite starkare :).

xoxo






Emma - Hoppas det tar sig rejält ikväll :)
<3


020410

Fredag

Ja, Idag vaknade jag brevid min syster, det var underbart. Vi somnade igår efter ett långt midnatts prat, sånt som bara hon och jag kan :). När vi väl var vakna så åt vi lite frukost som bestod av ägg mackor och kaffe, undebart!! Efter det så blev det bara att sitta i deras stora lägenhet och slappa, sen blev det en skön och välbehövlig promenad runt i Stavanger. Det var väldigt fint vid vattnet!! Sen tog vi bilen och åkte och utforskade staden vilket Linnea och Ida inte hade gjort ännu, så vi kollade vart dom jobbade samt vart kvadrat (en galleria som har 155 butiker) ligger ifall vi skulle vilja åka dit :)
I morgon ska Linnea och Ida jobba så då lär vi få fördriva tiden i lägenhehet själva ;)
Innan jag och Linnea somnar ikväll ska vi kolla ice age 3 , hört att den ska vara söööt. Vi pratade även med mami på skype idag, det var treeevligt :)

xoxo



Sis och jag :) <3



Hej :)




Emma - Hoppas på fint väder i morgon :)
<3


010410

Torsdag

Nu har vi äntligen kommit fram till Norge och Stavanger.Känns underbart skönt att se dom små söta ansiktena igen!! Vägen hit var väääldigt lång och krokig! Men nu är vi här och har precis knäckt en cider och snart blir det varma mackor.
Jag sov hos Daniel i natt och hade inte packat eller något alls så det blev uppstigning klockan 4 för att åka med min röda bil hem till min pappa och lägenheten för att påbörja packning för att sedan bli hämtad av bergman och putte :).
I morgon vet jag inte vad som sker, vet bara att det är skönt att vara i närheten av min syster igen :).
Saknar Daniel lite, Men snart ses vi igen!

xoxo




Emma - NORGE!!!!


RSS 2.0