310510

Måndag
Helt ny vecka igen, är det inte wunderful!?
Jag har blivit galet seg på att uppdatera min blogg, som är ganska taskigt mot Linnea eftersom hon är intresserad av min att läsa i den hihi. Ska bli bättre, det lovar jag!! :)
Helgen var underbar och började redan på torsdagen!!
I Torsdags var jag med min bästa vän Anna samuelsson, sa jag att hon är underbar!? I vilket fall som helst så bestämde vi oss för att leka och då blev det automatiskt att åka till studentlägenheterna vid willys där några goa killar satt å förfestade.. jag och Anna var inte sena på den. Vi gick sedan ner till Bodegan, guld var det!! Klockan var väl kanske halv 2 när vi kom hem till lägenheten och när Anna hade tvättat av sig sitt smink och jag hade tagit på mig min sovtröja så var det visst dax för efterfest vid polisstationen så bara på min sketa till cyckel och tramap iväg, Var väl hemma någon gång vid 4 igen ! :)
I fredgas somnade jag hemma hos min man vi 10 på kvällen, GALET TRÖTT !
I lördags var det grill Derome med några mysiga tjejer, sedan vidare till stan och cheers där det fanns massa trevligt folk :).
i går tog jag och min det vääääldigt passivt, mums på det!
Dagen idag har än så länge varit slapp som fan, det örjade med att vi fick kaffe/saft och bulle på förtsa lektionen och sedan andra lektionen som var med Kiki så fick vi komma hem till henne för att äta paj med vaniljsås och drick te, HARREBARRE va hon är go asså!!
I eftermiddag klockan 6 så blir det att kolla korpen fotboll med Fylle, GO PÖLS!! :D
JAG SAKNAR LINNEA OCH IDA! SANRT SES VI IGEN !!

xoxo




Emma - Rasmus Seebach - Nattravn


270510

Torsdag
Det är helt galet att tiden går så fort, kan knappt fatta det!
Idag är det bara två veckor kvar tills Linnea och Ida kommer hem och jag kan knappt fatta det. Det känns som förra veckan när vi stod å vinkade av dom i Gbg dendär januari kvällen, USCH ! But, NO MORE! Kan knappt bärga mig längre.
Idag var jag i skolan i ca 2 timmar, hur skönt som helst.. vi kollade på pretty woman och år kina puffar samt drack loka, inte alla dock men jag iaf.l Pretty woman hade jag aldrig sett förut och jag tyckte om den riktigt mycket faktiskt :). Jag sitter och pluggar en del nu så då kände jag att det var dax för ett avtryck här med tanke på att det var ett tag sen sist :).
I morgon blire skolan och sen är det genast helg Me Lööööve It ! :).
Ha de


xoxo


Emma - STUDENT 2010
<3



250510

Tisdag
Idag har vart en underbar dag för mig :)
Jag gjorde klart min tenta i Religionen samt att jag har fått med mig massa arbeten hem som ska göras.. Det är faktiskt ett stort steg för mig, HAHA!
Innan vi började så var jag och Fylle på E house å jag köpte en vaniljlatte som var som vanligt sjukt gott. Efter det gick vi till SYV Bengt stribén och skaffade fram mina studieplan och det visade sig att änså länge har jag 8 VG ett IG å resten G å de e jag fan nöjd med :P. Hoppas det blir mer av det förstnämnda.
Igår var Frida hammarberg här och hon är så himla söt så hon hade med sig Fika som vi fikade på , samtidigt var jag med Min fina och underbara vän Anna smuelsson. Vi åkte sedan hem till Annas syster frida ochh kollade på full fräs som är sjuk kul, HAHA!
Idag har Louise varit här med fika och vi har pratat massor med kärlek å det gillar jag. Du är ocjså en underbar vän.
Nu sitter jag och väntar på min man som snart ska komma till mig då vi ska mysa i massor hoppas jag. Jag pratade också på gfejan med Linnea idag och tro det eller ej men det är bara två veckor och två dagar tills dom kommer hem till min student och det bara pirrar i min mage när jag tänker på det :).

xoxo




Emma - JAG HAR VÄRLDENS UNDERBARASTE VÄNNER OCH FAMILJ !
<3


220510

Lördag
SOLEN LYSER Å ALLT KÄNNS UNDERBART!
Just nu ligger jag i min säng och pratar med min älskade syster på fejjan, alltid lika underbart att prata med dig! Jag vaknade hos min baby idag efter en go kväll igår med Anna och Lollo, så himla bra är ni. Vaknade först vid halv 8 och somnade ganska snabbt om till klockan var ca 12 då var det upp och ner för trappan för att äta susannes underbara mat, igen! Denna gången blev det lax, MUMS! Efter det så tog jag och Danne bilen till mamma för att kolla hur det gick med bokningen.. det var ju lite strul där ett tag, men nu är det boooookat.. två veckor i turkan, side med massa underbara människor! PUSS PÅ DET!
Ikväll har vi inte planerat så mycket, men det blir iaf nyktert för min del eftersom jag ska köra hem pappa och carina inatt :) Men det blir troligtvis grill med Putte och Danne, Mest mys!!

Ha de
xoxo




Emma - SOMMAREN ÄR HÄR!
<3


210510

FREDAG!
Helt sinnesjukt vad veckorna får fort, blir ju förfan nästan mörkrädd ;).
Igår skrev jag inget inlägg men kan berätta lite hur dagen var. Det började med att vi skulle till kurorten och gå runt på en visning där. Så blev inte fallet, inte för min del iaf. Alma fuckade upp allting med skjuts så fick jag förklara för kiki sen hur det låg till. INTE OK! Aja, Bjurre hämtade mig iaf sen på skolan i en cab så då har man åkt det i sommar. I vilket fall som helst så åkte vi ner till blå dörren för att köpa bbaguette, denna gången en lite mörk mned räkröra. SINNES!! Efter det så blev det en liten raggarunda med Bjurre, Lina, Frida och Joppe. Galet skoj var det faktiskt.. och bilen är ju sjukt snygg med! :) Sen hem till mig och sedan en tur till Mamma och gekås. Sedan till Danne för att återigen kolla en film som han hade valt att hyra, SJUKT DÅLIG.. Förlåt baby.. men inte bra alls. HAHA!

Idag vaknade jag vid 9 hemma hos min man och åkte då dirr hem till pappa som kom hem sent igår.. men efter en halvtimma så kom mormor och hämtade mig för vi skulle åka å handla ett tält till min student, det kommer nog bli awesome, Btw! Vi åkte också till blomsterlnadet för att hon skulle handla blommor och sedan vidare till tvååker där hon bjöd på mat i körvalådan, HAHA! :D
Sedan hem till mamma för att prata resa och snart ska de bokas!! :) Kan knappt bärga mig :D.

Ikväll blir det nog lite grogg med Danne och hans bror Johan.. Kommer säkert bli trevligt. Jag får ju också känna på hur det är att festa med dom riktiga A-lagarna, HAHAH :D.
Sooni blir det dusch och sedan göra sig redo för kvällen!



xoxo




Emma - Städa rummet först kanske !?
<3


190510

Onsdag
Redan lillördag, de e ju helt galet vad tiden går fort. Veckorna bara flyger iväg :).
Idag började jag skolan 9.20 med ellära där vi idag fick koppla kontakter å grejer haha, de e typ mitt nya yrke för jag var sjukt grym hihi. Efter det så var det tänkt att jag skulle plugga lite för jag har ett arbete som ska vara färdigt nu på måndag, men istället så blev det till att åka till fästningen å steka med Göran å fylle, helt underbart väder är det ute! Innan vi åkte till fästningen så åkte vi till E house å köpte kaffe, jag köpte ju självklart vanilj latte, helt galet jävla gott är det!! Och hela dagen idag har bara varit underbar, fick reda på också att jag inte behöver göra något prov i samhäll för att få G utan jag får det ändå hih, tobbe är GULDKILLEN!! :)
Dock fick jag tillbaka mitt arbete i religion å det gick mindre bra. Men tycker faktiskt att han är lite orättvis i bedömningen för jag har fått G på alla prov i religion och nu bara för att tentan inte gick bra så har jag Ig varning å det är ganska orättvist tycker jag. Men ska  lägga till lite sakr i arbetet bara så får jag G, å de e de ju självklart värt :).
Igår var också en underbar dag, jag Anna och Paulina kollade på korpen match, tyvärr fick min babys lag en förlust.. men fan va kul det var att kolla, Å min man är galet snygg!!! ;)
I morgon kommer pappa hem å det ska bli kul att se han igen, måste bara städa lägenheten innan han kommer hihi :).
Ikväll blir det pizzabak med min man å sen ska vi ha mys!

Jag saknar Mamma, Linnea och ida, GALET MYCKET!! Puss på er <3

xoxo





Emma - BODY BOUNCE
<3


170510

Måndag
Första dagen på en ny veckan!
Skolan började idag igen efter tre veckor med praktik men som kanske inte blev tre veckor för mig hihi. Men iaf tillbax till skolan som började med att titta på en film och sedan en lektion med turism, sjuke slappt var det! När jag kom hem vid klockan 2 då gjorde jag inte för mycket, bara slappade vid datorn och tvn.. har också fått laddat ner lite nya låtar som jag ska lyssna på ikväll. Innan var jag och fylle på donken och käkade glass, mums!!
I morgon blir det skolan som börjar 13.50, Gillar vi ? OJA"! :)
Nu snackar jag med Anna på fejjan och innan med min älskade sis , hih Puss på er båda, ni förgyller min dag!

xoxo




Emma - ROAST PÅ BERNS! :D
<3


160510

Söndag
Det har varit en slapp helg som fän!
Klockan är nu 19.50 och jag kom väl hem till lägenheten runt halv 7 då jag har varit hos min man typ hela helgen och varit bakfull, inte bakfull, myssugen hungrig och mätt .. hihi allt som går att vara under en helg hehe! :) I fredgas var det ju som sagt den efterlä'ngtade jippodagen med min klass, vi hade tänkt ut att vi skulle vara hippies och så blev det! KLOCKRENT faktiskt :). Dagen började med att Sigge och Fylle kom hem till mig då vi skulle åka till willys och handla mat som vi skulle grilla på förfesten hos sandra som började vid 11. När vi hade gjort det så var det dax att börja förgroggen å då var klockan runt 10, Fylle började göra sallad som vi skulle ha till kycklingen medans jag och sigge började sminka oss. Vi var färdiga ca kvart i 11 då pappa körde bort oss till sandra där den riktigta förfesten började :).
Där satt vi å grillade samt drack till klockan var ca 2 då vi tågade genom håsten och vidare till skolan där alla klasser skulle träffas för att gå till socitén där det skulle vara massa lekar. Det var en lek som kallades klädstrecket och då skulle man mäta vilken klass som fick det längsta strecket och det var inte vi trots att jag och Anna bara hade trosor på oss, HAHAHA!!! :D
Kvällen fortsatte sedan på krogen efter att danne hade hämtat mig så jag hade fått ta en paus med en cheese på donekn och lite fint säållskap av Daniel stommen och peter :P.

I lördags gjorde vi inte många knop jag å daniel.. men vi köpte mat och hyrde film på kvällen, likaså idag fast utan mat och utan film.
Nu sitter jag här brevid min pappa i soffan och vi sitter vid varsin dator och ska snarft kolla på hockey när sverige tar sig an Canada, Själv tror jag att Canada vinner :P.
Jag pratar också med min älskade Sissey som jag saknar i massor nu, helt sinnes sjukt!! Men de e fan inte långt kvar nu vännen min.

Här kommer lite bilder från i Fredags :)



Sofie och Mikki



Tim och Sara



Sigge och Sandra



Amanda och Sofia



Curtan :D



Fylle och jag






Typ hela klassen!
Resten av bilderna kommer på facebook :)

xoxo




Emma - Älskar sin Daniel Johansson!
<3


130510

Torsdag
Idag har varit en slapp och mulen dag!
Igår var jag hos Anna, vi lagade tacos och bara myste. Meningen var ju att vi skulle kolla fotboll men så blev det inte för att regnet öööste ner över varberg. Så det blev massa mys hemma hos henne, vi kollade först på beck och sedan två avsnitt av Oth.. De e galet jävla bra!! Typ läge att börja om på det igen!! När vi hade kollat klart på Oth så ville Anna sova och jag skulle åka till Min Man ochj spenderade natten där, MYYYYYS!
Idag så vaknade vi runt halv 11 men låg kvar och myste ganska länge i sängen. När vi gick upp så var det dax att sätta sig vid matbordet då susanne och Tore hade lagat underbar mat som bestod av Grillat kött, bakad potatis och Kryddsmör , MUUUMS VAR DET!! :) Efter det så fick jag tvingat med Daniel och Johan på en prommenix.. Självklart blev det daggarundadn haha, passande ? :D
Nu sitter jag här i lägenheten och pratar med min älskade sis på fejjan, INTE LÅNGT KVAR NU!! :)
Ikväll blir det grill med Carina och pappa, samt kolla på hockey!! :)

I morgon blir det jippodagen och jag är taggad som fäään!! :)



DU ÄR GRYMT BRA ANNA! :)
xoxo




Emma - I morgon blir det förhoppningsvis en grymt bra dag! :)
<3


110510

Tisdag
Jajjemen, redan tisdag och det är bara en dag kvar av denna underbart korta vecka! ÄLSKAR RÖDA DAGAR :)
Idag har jag tillbringat en jävla massa tid med Anna, Stefan och Krister, i annas. Mest mys var det :). Vi lagade faktiskt en underbart god paj med kyckling, lök och champinjoner samt en sallafd med majs och gurka, Ett litet experiment men det blev lyckat som fan! Som allting brukar bli när jag är med Anna :).
I morgon blir det att kolla fotboll med henne också, det kommer nog bli skoj.
I natt sov jag hos Daniel, JAG ÄLSKAR DIG! Det är alltid lika mysigt att sova med dig. Vi spelade harpan igår kväll och märkbart är då att jag fick ut den men det fick inte han HA HA!
Nu sitter jag och kollar på hockey med pappa, Det är sverigt som spelar mot frankrike, HEJA SVERIGE!!
Jag väntar också på att linnea ska komma in på facebook så vi kan tjöta som bara vi kan.

Ha de
xoxo



PPPPPUUUUUUSSSSSS! <3



Emma - She likes to party with everyones eyes on her.. Kobojsarna - unbelivible!
<3


100510

Måndag
Jap, idag har det varit strålande väder och jag bara gillar det, klockan är 20.25 och solen lyser fortfarande :).
Jag kom nästan precis hem efter jag har varit och kollat på pölsa united i solen med Fylle. Innan vi åkte till håstens ip så gick vi en sväng på stan för att kolla kläder till Jippodagen som är på fredag, det kommer nog bli skoj då vi ska vara hippies! :)
I lördags var det ju som sagt fest hemma hos mamma, vi kollade både herr och dam finalerna. tyvärr så förlorade drott för herrarna och skövde för damerna så sävehof tog hem gulden!! det ogillades starkt!! Senare kom jonny och sandra, såååå himla klockrena människor, kan inte tänka mig hur det kommer bli efter en vecka i turkiet  med dom iunderbara människor hahah :D.
I söndags så låg vi kavr en stund i stugan när jag och daniel hade vaknat, mys!! Klockan 11 så skulle vi åka till göteborg för att fira daniels syster Anna som fyllde 24?? Är inte säker men har för mig att det var 24 :) I vilket fall så var det jätte trevligt, dom bjöd på jätte god mat och dricka. Sen förljde jag med Daniel hem för att kolla dom 2 sista avsnitten av band of brothers och jag tycker faktiskt att den serien är riktigt bra, längtar tills pacific kommer ut så vi kan kolla på det med!!! :) Vi kollade också på black hawk down, grym är den!! :)
 Matchen slutade för övrigt 2-1 till pölsa united och min m,an var awsome :) <3
Jag saknar Linnea jätte mycket och jag sitter nu och väntar på att hon ska komma in på fejjan så vi kan prata som bara vi kan hihi :).

xoxo





Emma - drop it like it´s hoot!
<3

080510

Lördag
Och mitt uppe i helgen, I LIKE!
Igår var jag och Daniel på bio, denna gången blev det clash of the titans? Som visades i 3D och jag blev som vanligt seriöst rädd. När vi kollade på Avatar i 3D så tog det kanske några sekunder för ögonen att ställa in sig, Men igår så vettifan vad som hände.. det tog jätte lång tid för mina ögon att ställa in sig med 3D.. jag fick till och med ont i ögonen efter ett tag. Men kanske efter 10 minuter så var allt okej och jag kunde kolla på film i lugn och ro! :) Innan vi åkte till biografen så åkte vi till HEMMAKVÄLL och handlade en påse godis vilkety var sjukt jävla gott :D. Fy på mig!!  Filmen var faktiskt ganska bra tycker jag, men jag hade också förväntat mig mer, men men! Efteråt så åkte vi hem till  mig och la oss i sängen och precis när vi hade släkt så ringer Daniel tele å då ska han vara fyllechaffis åt sin kusin och efter det åkte han hem till sig!
I morse vaknade klockan halv 10 då jag genast gick upp och tog en välbehövd dusch och sedan en kopp kaffe med min papi som precis hade kommit hem från carina, SÖÖÖTA!! :)
Nu sitter jag hos mamma och har precis varit ute i stugan å städat upp och nu vädras det ut där så jag och min man kan sova där i natt. I morgon bär det av till Götet då Daniels syster Anna fyller år.
Jag saknar Linnea som fan nu, och önskar att hon kom hem och kunde vara med ikväll då det är fest!! vi ska också kolla på när det spelas sm final i handboll för både herrar och damer, i herrarna är det drott som ska spela å då hejar vi självklart på dom!
Ville bara säga med att Anna Samuelsson är jävligt bra!! :) <3

xoxo





Emma - DROTTTTT!! :)
<3

070510

FREDAG!!
I natt sov Daniel hos mig ieg, Alltid lika mysigt att vakna brevid dig.. Oavsett vad klockan är :). Igår kollade vi bara lite på tv där gladiator gick, den är sjukt bra. Sedan gick vi å la oss för min man var väldigt trött, för mig tog det däremot lite tid att somna men tillslut så :). Efter att Daniel hade åkt så vaknade jag igen vid 10 då jag gick upp å åt lite flingor med jölk, synd bara att jordgubbssylten var slut, men det var gott ändå. Sedan satt jag vid datan å pratade lite med Linnea samt gjorde mig iordning för att åka till stan med bästa Anna Samuelsson då hon skulle göra lite shopping för lördagen. Själv hängde jag bara med :)
Efter det så bjöd hon hem mig till björkäng på middag, det var galet gott. Denna dagen stod det pasta och köttfärsås på menyn samtidigt som vi kollade på full frys, SJUKT ROLIGT! Sen var det dax för mig att dra mig hemmåt igen eftersom papi ska komma hem så jag röjde lite i lägenheten :).
Ikväll blir det nog bio med den bästa killen, annars vet jag faktiskt inte vad som händer :).
I morgon blir det vindrickande hos mamma med lite folk, MYSFAKTOR 100000!!



The world around us won´t stop turning tonight..

xoxo




Emma - TAGGAD FÖR LÖRDAG! :)
<3


060510

Torsdag
Idag är en vanlig dag. Vaknade runt 6 först då min mans klocka ringde det betyder alltså att han var tvungen att gå upp då och åka iväg till sitt kära jobb, Medans jag fick ligga kvar och gotta mig! Sedan vaknade jag vi 9 och blev väldigt besviken på att jag inte kunde sova mer :(. Men upp gick jag och satte mig vid datan, efter ett tag kom linnea in och vi pratar fortfarande nu och jag bara gillar det! Idag vettifamn vad som händer, ska till blå dörren med louise kanske. och sen funderar jag starkt på att åka till mamma å städa ut Linneas stuga .. eftersom jag inte har så mycket annat för mig :P. det är ju dock väldigt fint väder ute :).
Jag har också spelat på king idag , alltid lika roligt typ :P

Saknar linnea och ida, men nu är det bara 54 dagar kvar tills ni kommer hem :).

ha de

xoxo




Emma - I LIKE!
<3


050510 - 18.46

Still wednesday!
Jap, de e fortfarande mitt i veckan och jag gillar det! Jag har varit en stund hos Anna idag och vi åkte till björkäng för att handla kakor till kaffet som vi skulle dricka. Det är nog fan våran favorti sysselsättning, att åka å handla. Knäcker oss verkligen varje gång!!
När vi hade druckit upp vårat kaffe så visade Anna mig att hon sålde prylar för new body å då beställde jag en sport bh eftersom att dom jag har håller inte direkt boobsen på plats :p. Så en sådan för 150 kronor ska nog sitta som en smeck! Jag kollade på hk varbergs hemsida innan med å där stod det massa tjöt om att åka till åhus å spela beach handboll å det är fan guld så det borde vi verkligen göra, det hade varit så himla roligt!! :) hoppas att det är fler som är på den sköna idén ;)
Nu är jag hos mami å snart blir det mys och grill med henne och David. Kommer bli nice som fan tror jag!!! :)

Ikväll vet jag inte vad som händer, är ensam i lägenheten så det kanske blir lite film och mys ikväll, vem vet ?

Ha de

xoxo




Emma - Whatever you like..


050510

Onsdag
Jao, redan mitten på veckan. Sen jag skrev sist så har det blivit lite förändringar angående min praktik. Tex att jag gick till Kiki å sa som det var, att jag hade en klump i magen varje gång jag skulle dit och att jag inte kände mig alls välkommen dit. Så då sa hon att jag inte skulle gå dit mer och att jag inte är den första som säger så om Strandbaden. Så nu känner jag iaf att jag mår lite bättre.
Igår var jag och hälsade på Anna på Time när hon jobbade, hon hade de sjuka passet på 17 timmars jobb igår. Först öppnade hon på Time sedan till Bergendahls och sedan för att stänga på Time. Hon är duktig hon. igår var jag och louise på tre toppar, och då tänker ni: Fan va skåpigt! Men då säger jag att vi cyklade dit å då blir det genast mindre skåp ;). Efter det så var det dax för möte med handbollen, där vo tog upp allt, och nu hoppas vi på en STOR förändring från våran tränares sida.
Jag vaknade brevid min man idag, det var massa mys och nu sitter jag här och skriver blogg så att Linnea kan läsa den hihi, och ALLA andra som också gör det. Jag håller faktiskt på att steka pannkakor å det ska bli göda.
Pappa åkte till Åre i morse för att jobba och jag vet inte riktigt när han kommer hem :(. Den killen är guld!!

Idag ska jag leka en sväng med Anna på hennes vilodag för i morgon ska hon ha en lika sjuk dag som igår, och sen ska jag till mamma lite senare ikväll. Puss på det!

Här kommer också bilder på linneas efterlängtade skor som hon har tjatat om att jag ska lägga upp, och jag kan bara säga: Dom är underbara!! :)



Första paret!



JATACK!!



Lite mer en vintersko, men ACK SÅ HET!!



<3

Efterskom skor verkar vara dagens ämne så kan ju jag passa på att visa mina studentskor som jag är himla nöjd med :)



Jag gillar dom!



MUMMA :) <3

ha de
xoxo




Emma - Som bara vi kan, Linnea
<3


030510

Måndag
Jap då var vi på den igen, första dagen på en nya vecka. VIDRIGT!!
Kan typ inte förklara hur tråkigt det är med praktik.. eller hur mycket jag hatar det, för att vara helt ärlig så har jag e fet jääävla klump i magen varje gång jag ska gå dit!! USCH!!
Idag ä det ingen vanlig dag för det är min fars födelsedag, HURRA HURRA HURRA :). Grattis till han.
Jag har också umgåtts med Anna idag och vi var ocj kollade på TG- deromde/veddige, tyvärr blev det ingen vinst fö TG denna gången !!

Jag kan säga att jag saknar Linnea Alzén och jag längtar tills hon kommer hem :)

xoxo




Emma - VILL INTE!!
<3


RSS 2.0