260210

Fredag
Sista dagen på detta lovet då! Fast egentligen inte med tanke på att vi är lediga på måndag med för att skolan är avstängd pga all snö :D Wohoo ! ;) Har inte junnit med så speciellt mycket idag, trots att klockan redan är 13.02 .. men det kommer väl förhoppningsvis under dagen, eller inte !?
I natt sov jag hos Daniel för igår var vi på bio .. denna gången blev det The wolfman, den var helt okej faktiskt. det var massa tillfällen i filmen då jag inte vågade titta.. då bara jag höll i Hans Daniels hand så blev det bättre :).
Han var sjukt söt i morse när han kom upp med frukost på sängen till mig, det gillade jag !
Idag får vi väl se vad som sker, kanske skulle ut med Anna, men får se med tanke på att jag ska ut i morgon då Daniel fyller 20 :). Grattis i förskott kanske jag ska säga hihi :)

Jag har också tänkt på en sak ganska mycket sen jag läste i tidningen igår. Där det stog om en tjej som hade blivit ihjälbiten av en späckhuggare. Det enda jag kan säga är: SKYLL DIG SJÄLV! Bli galet trött på att dom ska hålla på att låsa in valarna i små jävla bassänger när dom egentligen ska leva i havet som är typ oändligt. Inte nog med att dom ska vara instängda, "tränarna" ska hålla på att träna dom och lära dom göra massa konster bara så att vi människor ska få se, och för att "tränaren" ska för ett ögonblick få känna sig duktig som bemästrar ett sånt sjuukt djur. Jag kan inte hjälpa det, men jag tycker synd om valarna !! DUMMA, DUMMA, DUMMA MÄNNISKOR !!!



Keep it up !

På tal om inget alls så håller snön på att försvinna och jag bara älskar det! Men känns ändå lite läskigt när det kommer bli massa vatten istället och typ översvämmningar, det gillar jag inte. men tycker att det börjar närma sig vår nu ! ;)
Just i detta nu står min pappa vid spisen och lagar spaghetti och köttfärsås. det luktar och kommer förmodligen smaka underbart ;) hihi

Mamma: Bara ring om det är något, vad som helst så kommer jag ! Puss, Jag älskar dig !!
Linnea och ida: Jag saknar er som fan, önskar att jag kunde få prata med er snart ! Jag älskar er !
Pappa: du lagar sjuuke maten, du är grym på det också ! Jag älskar dig !

xoxo




Emma - Mental breakdown!
 Ska slå in Daniels paket nu, hoppas han bli glad:) <3


250210

Torsdag
Redan typ ! Dagen blev inte som väntat med tanke på att när jag vaknade hemma hos Anna så var det typ snöstorm/regn på utsidan, OGILLA ! så ingen utflykt till åkulla idag tyvärr.
När jag vaknade hos Anna så gick vi upp och frack kaffe, samt att annas syster och gudbarn var på besök .. sötare får man leta efter ;)
Igår var på cheers, Jag , Anna, Alma och simon.. det var faktiskt rikitgt roligt trots att jag körde :).
Udag har jag kollat os (som vanligt nu för tiden) Samt vart hos mamma och tjötat, det kunde både jag och hon behöva ! Finns för dig Mami<3
Pappa lagade som vanligt en utsökt middag denna dag och snart är det Bio med Daniel, ska se på The wolfman.. hoppas den är bra ! :)
Nu ska jag göra mig lite i ordning!

xoxo




Emma - brrrring, det ringer på min lur !


240210

Onsdag
Sa jag inte det ? - Att lovet skulle gå sjukt fort ! Nu har halva veckan redan gått.. OGILLA !
Jag har hnnit med massor av saker idag trots att jag vaknade 10.20. Det började med att jag gick upp och satte på ett kokt ägg samt gjorde knäckebröd med ost och oboy till, startade datan för att prata med Ris på fejjan. Myspys! När jag hade ätit klart bar det av till mitt rum då det var dax att ta tag i min garderob som bara var det vidrigaste jag har sett.. så ut med allt jag inte använder + att jag torkade alla hyllor och lådor ;). När jag var färdig med det så slänge jag ner allt som jag inte skulle ha i en svar tsopsäck som nu står i hallen. Väl färdig med det så slänger jag mig på golvet i mitt rum för att bara slappa och råkar då slänga ett getöga precis på ett jätte stort dammberg under min säng - NOOOO ! Aja bara fram de dammsugaren för att ge råttorna en match. Men det är inte allt! Jag har också dammat mina hyllor och torkat golvet så nu luktar det mesta i mitt rum av frisk citron haha :D.
Efter det så lagade pappa käk, det blev köttbullar (hemmagjorda) Med potatis och brunsås. sjuuuke gott ! Jag har även ett klockrent citat som även kom från min omtalade far, det lyder såhär : "Hur stor är en liten lök" ? hahaha :D Klockren kille!
Anna skrev också till mig, men eftersom jag inte har några pengar på telen så ringde jag henne. så det slutade med att vi bestämde att vi skulle leka ikväll ! MYS ! :)
I morgon taggar vi backarna i åkulla ;)



Citron var det !



Jag var nöjd med mitt nystädadde rum !

Här kommer även lite bilder från lördagen :)


Sebbe L och Anna :)


Jennifer och Linnea från Louises klass :)


Sebbe L & Sebbe s :)


Simon, Sebbe, Sebbe :)


Jennifer och Linnea


Det blev dans ! :)
Bilden får avsluta kvällen ! som vi avslutade på cheers ;)
Ha de
xoxo




Emma - Kaffe nu och sen duschen ! <3


230210

Tisdag
Andra dagen på lovet, känns gott, men jag vet också att det kommer gå fort som fan och vips så är lovet slut :(. Det gillar jag inte. Vaknade hos min man i morse efter att vi var på bio igår, Shutter island.. den var riktigt bra faktiskt men en liten besvikelse blev det på slutet. Men den var ändå sjukt bra ! :)
Som sagt vaknade brevid Daniel i morse .. vi åt flingor och kollade på Grey´s anatomy, alltid lika bra !! Efter det kollade vi på ladder 49, SJUUK!
Nu sitter jag och kollar på tv och bara myser med papi :) Alltid lika trevligt !!
Saknar Linnea jätte mycket, speciellt alla våra snack som vi alltid har !! Aja kan inte dröja allt för länge nu tills vi ses :).
På torsdag blir det pulka åkning och korv grillning med mamma, lillebror, lars-(tr)åke och Daniel i åkulla. det ska bli mysigt som satan ! :)



Ha de
xoxo




Emma - Taggad till rorsdag :)


220210

Måndag
Jap, känns underbart med måndag idag faktiskt, tror det kan bero på att det är första dagen på vårat juvliga sportlov !! MUMS !har fått gjort en del nyttiga saker idag faktiskt. jag vaknade runt 10.45 då jag gick upp och gjorde frukost åt mig och min pappa, det blev mackor med te och löskokt ägg, Gott var det ! Efter det så hade jag bestämt mig för att gå ut och skotta fram min söta röda audi som man inte ens såg vilken färg det var på den för all vit snö som hade kommit! men det fixade jag .. jag skottade runt hela bilen och sen tog jag bort all snö som låg på den sen var jag ju självklart tvungen att ta bort mer snö runt bilen för allt som hade legat på den rasade ner på marken. När jag var färdig med allt detta så kollade jag på os en stund med pappa. tror det var repris från sveriga finland i hockey. och självklart vann sverige !! ;) Efter det så bestämde jag mig för att åka en sväng till mamma och hälsa på .. och så blev det, nu sitter jag här i köket och väntar på att mamma och david ska vakna så att jag får lite sällskap. i smyg tog jag lite vanilj yoghurt med chocklad bitar i .. men det är hemligt ;)
Och inte någon träning idag för det var risk för att taket skulle rasa in i hallarna. men det var tur att träningen var inställd, känner att jag har nog skottat för mycket för jag har massor av smärta i min rygg :(. Men hoppas det går över snart !
Annars ver jag faktiskt inte vad som händer i kväll , kanske bio med min man , får se !!

Ha de fint i vårat vinter klädda landskap. Samt mina norska vänner i norge! Saknar er! <3



xoxo




Emma - LINNEA ÄR BÄST OCH JAG SAKNAR HENNE MEST ! <3


210210

Söndag
Dagen idag har det varit sol och en klar blå himmel, sjuukt gott !!
Jag vaknade hos min man ida igen hihi, alltid lika mysigt. Han hämtade mig i stan igår efter att jag hade köpt en kebabrulle som jag bara hade tagit typ 5 bett på.. usch, den va inte god ! Jag yrade först bort till torgrillen för att få en berömd burgare, men till min besvikelse så var det stängt ! :(
Har inte gjort någit alls idag typ.. har kollat på film och bara myst!! sen körde Daniel hem mig till pappa. jag duschade, men det var inte lika gott som jag hade förväntat mig .. men ändå ;).
Nu sitter jag och kollr på os med en underbar kopp kaffe i min hand med min sötaste papi !! :)
Samtidigt som jag pratar med min sis på fejjan chatten, saknar henne så nu !! :)
 bilder från gårdagen kommer när jag pallar ;)

xoxo




Emma - inte mer snö nu !!?


200210

Lördag
Yes, känns underbart när man kollar ut och det är sjuukt mycket snö ! DÅLIGT !
Vaknade hos min man vi 9 tiden då han kom med flingor till mig, samtidigt kollade vi på stomp the yard.. helt okej faktiskt !! :) Igår kollade vi på hannibal rising eller något sånt hette den , den var faktiskt riktigt hemsk.. men ändå ganska bra :) .
Nu är jag hemma hos pappa och väntar på att Anna ska höra av sig så vi kan åka till systemet och sen ska vi skåpa.. de e jag värd , eller inte !! Iaf, ikväll blir det fest.. supa ska vi och vi ska älska det !
Saknar Linnea och våra snack på kvällarna, men tiden går fort !!

:)

xoxo


190210

FREDAG
Nu är det slut på veckan, de e dax för fredagsmyyyyyyys ;) hihi !
Nar men seröst underbart att veckan är slut och framför allt att det är lov nästa vecka !! Hade endast en lektion idag och det var samhällskunskap som började 8.10 och slutade 9.20.. soft som fan är det. Men när jag kom hem så pluggade jag faktiskt ännu mera samhäll hihi, känner att det är läge. Efter det så gick jag och la mig i min säng där jag skulle "läsa i min bok" vilket typ innebär att jag ska sova ;). Men kunde typ inte .. synd ! Aja sen var det dax att äta och det blev stuvade morötter med falukorv hihi , pappas mästerverk!!! Gott som saten blev det.
Nu ligger jag i min säng .. känner också att john blund kryper på.. men får försöka styra av det! ;)
Har precis pratat med linnea på fejjan , gott att tjöta lite med henne, saknad så in iii !!!!
Ikväll får vi se vad som sker, har blivit beodrad att färga någons hår.. men får väl se hur det blir med det. hiihi :)
Å en sak till : MEEER SNÖÖÖ !! :@ BARA FÖRSVINN TYP !!

xoxo




Emma - Tagga lovet som aldrig förr !! | v |

180210 - 21.37

Torsdag - 21.37
Ja täbkte eftersom att jag inte umgås med min man eller någon syster eller någon vän så tänkte jag trycka lite till i min blogg hihi ! Jag har faktiskt precis ätit, och jag vet .. inte bra att äta så sent, men jag var såååå hungrig så pappa gjorde lite käk hihi :) . Men för att det skulle kunna ske så åkte jag till Willys och handlade ägg, mjölk och bacon .. MUMS !! Annars så har det inte hänt så mycket sen sist jag skrev. Men å andra sidan sist jag skrev så satt jag i skolan i 2 timmar och väntade på att lektionen skulle börja 16.10 och på att vi sedan skulle få ett pappaer som tog ca 30 sekunder .. sen fick vi gå ... Jag trodde fan att jag skulle flå den tjejen levande !! KNOCKNING!! :)  Jag och pappa var även och kollade på MIO efter en ny soffa och ett nytt bord, vi såg mycket intressenta saker .. men det blev inget köp :P.
Nu sitter jag och min SÖTA pappa och kollar på film.. men vet inte riktigt vad den heter. vet bara att skådespelaren är inte så ful! Jason statham som även är med i crank .. Ganska bra ;)
Nä nu får jag skärpa mig .. typ läge att kolla film och softa !!
Vill också säga att jag saknar min mamma, min syster ida och Daniel! Tur att jag har min pappa vid min sida :).
Sov gott, puss och god natt !! :)




Typ



Hihi !

xoxo


180210

Torsdag
Redan torsdag, heelt galet och nästa vecka är det looooov !! :) Så gott ! Skolan började 9.30 idag med hotell som vi sam vanligt fick jobba med projektarbetet en timme, DETGILLARVI ! så det känns faktiskt som att det börjar gå mot sitt slut med det helvetet nu ;). Vi hade kiki hela dagen så det känns som att dagen bara har flugit iväg. Sitter faktiskt i skolan för tillfället och väntar på att sista lektionen ska börkva, vilket den gär 16.10 och slutar 17.30.. de e ganska drygt faktiskt! När jag kommer hem så funderar jag på att dra en jogging runda i slingan .. kan nog bli gott som fan .. om det inte kommer mer snöö , HATA !!
Annars ikväll får vi väl se vad som sker !
ha de
xoxo


170210

Onsdag
Idag har halva skolveckan gått, det känns gott... trots att jag inte har så mycket att göra ändå ;)
Vaknade i morse hos min man, först klockan 6 och senare vid typ halv 10 .. skönt var det eftersom jag inte börjar innan 12.50 med religion. På lektionene idag så hade vi prov, och jag tror att det gick riktigt bra... skrev på allt iaf. Sen gick jag hem och plockade i ordning lite på saker jag hade ställt till med och sedan träffade jag Jennifer vid 5 så vi drog ner till blå dörren i stan och smakade på den berömda morotskakan med en skvätt kaffe och sen tog vi en prommenad i stan samtidigt var det en hel del tjöt inblanadet och det gillade ju vi självklart ! ;) Hon hade köpt den sötaste bilden för 1500 haha , den var sjuuk !!
Och nu har jag poackat min träningsväska för att om en stund ge mig iväg till träningen..ska väl bli roligt !
Kan samtidigt säga att jag saknar Linnea och Ida något fruktansvärt mycket.. <3
Anna ringde mig igår och vi pratade om helgen som var och samtidigt bestämde vi att vi ska GE DEN på lördag igen !! Bara gillar det, Tur att jag har dig Anna Samuelsson !!

I morgon blir det skolan och sen på kvällen så vettifan , kanske kan överasska med en jogging runda ? Jag ska fan tagga till det och hoppas på att jag tar mig ut i den vita skogen.
På tal om vitt.. DÖÖÖ SNÖ, DÖÖÖÖÖ !! bara försvinn !



Blå dörren :) <3

Ha de
xoxo


160210

Tisdag
Snö, snö, snö och ännu mera snö :(. Vill inte ha m era snö nu , bara våååår ! Jag tänker på n dag när all snö är borta och det är fuktigt i luften och solen lyser hur skönt som helst, en dag då man slipper ha jacka på sig utan bara en tjock tröja .. mmmmmmhhmm !! :)

Igår skrev jag ju inte om hur min underbara kile överasskade mig på våran 1 års dag .. såå underbar !!
Jag hade skjutsat min man till Ida bergman där hans bil stog.. jag träffade mamma där också för dom hade vart och släppt av Linnea och ida i gbg för en tripp tillbaka till norge. Jag och mamma bestämde att jg skulle komma till henne och fika, jag skulle bara hem och hämta min telefon i lägenheten, och det gjorde jag. När jag åkte därifrån och hade kommit till träslöv så ringde min man och sa att han hade glömt sin plånbok och han undrade om han fick komma och leta efter den fort.. Och jag sa att dt kunde han göra. så jag vände bilen och kom hem till mig före han .. så jag började leta efter hans plånka .. vilken jag inte hittade , jag hade letata i mitt rum, i köket, i vardagsrummet .. men inget fynd! Så kollade jag i hallen .. då min man kommer in genom dörren .. och ler så precis när jag tänkte fråga om han har den så tar han fram 10 röda rososr till mig!!! och jag blev så himla glad att jag ( som vanligt nu för tiden ) började gråta. jag blev såå översskad och tacksam !!
Tack min man ! <3

Idag för övrigt så blir det skolan i en timma med religion och sen åka till tvååker och plugga matte hos mamma !! Ikväll ska jag hämta pappa på stationen.. då han kommer från portugal .. trodde ju att det var igår han skulle komma hihi ! :) Saknar han !!



Usch !!

xoxo




Emma - Taggar för skolan och sen plugg med mami


150210

Måndag
Yes, tänkte berätta lite om helgen då jag och min älskade syster fyllde 20 !!! :)
I fredags var vi på kalas hos mamma , då mamma var där, mormor, david davids mamma, max och daniel.. samt såklart jag coh linnea. vi åt jätte god mat och drack gott och tack igen för alla fina presenter !!
På lördag var det den 13, det skulle ju självklart firas med fest på kvällen. Först blev det käk med dom finaste tjejerna .. tack för det !! sen blev det fest som slutade bra tillslut ändå :).
På söndagen var det firande också .. Jag och min pojk firade 1 år :) .. Kan inte annat än älska det ! Vi lagade mt .. först gjorde vi toast skagen och sen gjorde vi kyckling röra med pasta.. det blev mycket gott , tack mamma för receptet !! :)
Idag åkte mina norksa jäntor tillbaka till Norge :( .. fy vad tomt det känns redan !! :'(
Men kommer kanske upp den 1 april.. HOPPAS !!
Jag ska också hämta min pappa idag, vet bara inte vilken tid ännu, han kommer tillbax från portugal .. får se hur det går när jag berättar att hans bord i vardagsrummet har gått sönder :S .. inte okej !!
Idag åker louise till thailand med och ska vara orta i två månader .. kommer sakna den tjejen !!
I morgon blir det skolan och plugg !!

Här kommer bilder från lördagen !




Älskar dig ! <3




Gott blev det ;)




Äntligen 20 år :)




Föst käk. Becka, Paulina som gömmer sig och Fiia :)




Fia, Frida och Hanna Billing :)




Ida och Louise :) <3





Becka, Paulina, Anna och Alma :)




Fia, Ida, Louise, Linnea och Hanna :)




Frida och Frida ;)




Matte




Fidde, Andy, Lillflint och Becka :)




Folk :)




Jag, frida och Sis <3




Det började gå vilt till, Jennie och Louise ;)




Sofia körde på den afrikanska dansen och vi andra bara älskade det !




Det blev dans för hela slanten ;)

Denna bilden får avsluta helgen, tack alla som var med och gjorde den extra speciell :)

xoxo





Emma - Saknar sin syster redan !! SYSKONKÄRLEK <3

130210

DE E INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR EMMA OCH LINNEAS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA !! :)
iKVÄLL BLIR DET FEST , HAR REDAN HANDLAT FÖR KVÄLLEN !

XOXO


100210

Onsdag
Idag har inte hänt så speciellt mycket faktiskt ! Kom hem för en stund sen efter att ha vart i skolan i en timma typ. Vaknade runt 9 av att jag får sms, det sög ganska hårt med tanke på att jag började 12.50 . men jag låg kvar i sängen och bara myyyyste med min man som hade spenderat natten brevid mig. ifår var vi bara hemma hos mig och kollade på Sherlock holmes.. den var faktiskt helt okej ! :)
Nu väntar jag på att Anna ska ringa så vi kan leka en stund innan jag ska iväg till samlingen.. kom på också att jag och louise ska ut och gå en halv timme innan samlingen är , det ska bli mysigt !! :)
Ikväll tar vi oss an allingsås, förhoppningsvis går detta bra, känner att vi ät inne i en posetiv trend nu med vinster hihi, hoppas på att det håller i sig ! ;)
Jag vet också att jag måste handla lite tills i morgon, då vi ska på utflykt med hotell klassen till åkulla och åka pulka och grilla köööörv !! det ska bli gött !! :)
 Känner också att det är läge för plugg .. proven bara rullar in nu !! :(
Ja ja  i morgon bär det av till Gbg 19.00 då jag och putte ska hämta MINA ÄLSKLINGAR !! :) längtar s .. hihh !!



Mah happy face is oooon !!
xoxo




Emma - Taggar för match och är lyckligast !! <3


090210

Tisdag
Idag , känns gott för varje dag som närmar sig torsdagen då mina underbara norska jäntor kommer hem hih ! :) Kommer förmodligen bli helt galet !
Händer inte allt för mycket idag, jag var på ungdomsmottagningen i morse och skule skaffa mera p piller för mina börjar ta slut. Så där var jag vid kavrt över 9. annars ingen skola idag för Micke P skulle iväg på något.. och jag blir inte jätte ledsen för detta ;) .
Igår kväll tränade jag, jag gick därifrån kvart över 8 då jag skulle köra pappa till tågstationen där han skulle ta tåget från varberg tioll kastrup och sedan flyg från kastrup till Portugal .. den lilla lyckosten ! blir så avis när man vet att solen lyser förmodligen där och inte är :@.
Efter det träffade jag Anna och ALma på stationen .. så jag och Anna bestämdet att vi skulle leka .. så gjorde vi också :) . Mycket mysig pratkväll som pågick fram till klockan 12 .. hih !



Ses snart mina vänner ! <3

xoxo


080210

Lördag, söndag och Måndag
Börjar väl med lördagen tycker jag hihi ! jag sov hos min baby från fredag till lördag och på lördag morgon blev det en prommenix i det fina vårvädret för min och Daniels del. det var faktiskt hur skönt som helst tycker jag. efter det så var det dax för mig att åka hem till pappa och börja förbereda kvällen med fest och frida Hammarberg :).

Söndag
Blev ingen vårprommenix denna morgonen, usch vilken huvudvärk istället !! Tillbringade hela dagen hos min man som jag också hade sovit hos. mysfaktor 100000 på hela dagen.

Måndag
yes, måndag idag ! Fick reda på att Linnea kommer hem tills på lördag så vi kan fira våran födelse dag tillsammans, messst mmys på detta ! Var även i skolan idag samt ute hos mami en sväng för att hämta mitt bankomatkort. Var också nere på stan för att fixa Daniels ena födelsedags present :).
Snart bär det av till träning med det bästa laget.

xoxo

050210

Fredag
Känns helt underbart med fredag idag ! Jag har inte kunnat skriva så mycket för min data hade jag glömt hos mami och jag var hos min papi :).
Men jag kan ju börja berätta om onsdagen då jag först var i skolan i typ en timma och sen kom hem vid typ 2 då jag pluggade fram tills klockan var halv 5 och insåg då ganska snabbt att vi skyulle ha samling till match kvart över 5. så off to teh idrottshall ( HAHAHAHA) coh sen till Gbg där vi tog oss ann sporttjejerna, vinst denna gången med . så in i bussen och hem till Vbg igen .

torsdagen gjorde jag inte så mycket var först i skolan från typ halv 10 till 1 och sen pluggade matte. efter det pratade jag med min baby och vi bestämde att vi skulle leka, vilket vi senare gjorde!

Fredag ( Idag ) Vaknade kvart över 7 av att klcokan ringde .. på med kläderna och vandrade till bussen som gick halv. var i skolan till typ 9.50 sen hem vandrign till min kära papi som var så snäll att han ville hjälpa mig med bilen som stog i tvååker med ett däck som det bara var massa slamsor kvar av! Eller ah , hjälpa och hjälpa .. det var nog snarare så att jag fick assistera han ! Så resultatet blev lyckat som fan !
Efter det var det bara på med andra kläder för att bli hämtad av mamma som tog mig med till sakura thai för att äta med Emil , den klockrena , Hammarlind. Sjukt god mat och trevligt sällskap. Ni sitter jag hos min mami och känner lite panik för jag inte vet vad som kommer att hända ikväll , känner mig så sugen .. men ändå inte ! Får väl se helt enkelt :)
Ha de

xoxo




Emma - Skönt att bilen är hel igen, och att tacka som vanligt har jag min pappa, TACK !!! :) <3

020210

Tisdag
Dagen började slappt som saden , vaknade brevid min baby hemma hos mig vid typ klockan 10. Vi låg kvar ett tag och drog oss, de va gett !!
Jag drog till skolan runt 13.40 och började 13.50 med religion. Läraren var på utbildning så vi fick en vikarie och slutade vid 14.40.. hem till min guss som var hemma hos mig. vi kollade tv och sen åkte han för han skulle hem och äta. Nu kolar jag på tv och bara tar det lugnt. ska snart plugga lite mer matte, sen får vi se vad som händer.

Har bara en lektion i morgon också , religion det också !! Känns ganska onödig men ändå nödvändigt hihi :).
På tal om inget alls så är det föööör dåligt väder här nu , bara mer och mer och mer och mer snö, usch för det !!! :)

xoxo

010210

Måndag
och skolan idag, för tillfället har jag ett av dagens två hål, så jag bestämde mig för att vandra hem till min papi, men synd att han inte är hemma, och att han kommer hem i morgon kväll!
Började dagen med att vakna vid 6 och inte kunna somna om vid 6.. skullöe upp vid 8. men upp vid sju och gjorde en dunder frukost hihi , och sen till skolan för att ha ansvarsfull alkohol hantering :). Nästa lektion är turism och sen blir det estetisk verksamhet .. :)

Igår gjorde vi en sjuukt bra macth tjejer. och för en gångs skull gjorde jag fan 6 mål och blev nästan helt chockad själv hihi , men nöjd blev jag !! :) efter det så blev det till att kolla in andreas nya lägenhet med pojken min som hade hjälpt andreas att flytta hela dagen !! SÅSJUKTUNDERBARÄRDU!! <3                    Som sen skjutsade mig hem också, med min cykel i bagaget ;)
Helgen som var va go som fan !

xoxo

RSS 2.0