310310

Onsdag
Sista dagen i skolan för mig denna veckan, och jag bara ääääälskader det ! :)
i morgon bitti bär det av mot Norge och Stavanger och för er som har missat detta så ska jag hälsa på Linnea och Ida där, Har saknat dom så ! :) Så bilen med Bergmanpäronen och Puttepojkvännen samt mig Rissystern lämnar varberg i morgon 06.00 :).
Idag har jag hunnit med att vara i skolan i 2 timmar med först idrott med 08hvfr där vi hade hjärt-lung räddning på en plast docka och sen så hade jag hotellkunskap där jag var först med att lämna in mitt färdiga projektarbete och sen fick jag reda på att jag fick GODKÄNT på mitt matte prov som avgjorde om jag skulle få godkänt i hela matte A kursen .. OCH DET FICK JAAAG! :) Jag är så nöjd och stolt över mig själv !
Ikväll blir det herrmatch som jag och mami samt några flickor från laget har bestämt att vi ska kolla på, men det kommer nog vara fullt med folk där eftersom att dom kvalar till tvåan :) Spännande!
Jag ska också spenadera lite tid med min älskade pojkvän, kommer sakna han så när jag är borta :)
Idag har jag också hunniot med lite roliga saker som att betala räkningar till 3 och sen betala in pengar till Annas, Paulinas och Almas 20 års fest, Det kommer bli gaaalet :).

xoxo





Emma - You can leave your hat on ..


300310

Tisdag
Jap, då har jag bara en dag kvar i skolan denna veckan, känn gett ! :)
Jag sov hos Daniel i natt som igår bjöd på massa OC och mys. Det behövde jag efter den träningen, någon som kunde muntra upp mig! Träningen igår var OK förutom kommentarer som INTE var OK, Ångrar så att jag inte sa ifrån. Men med min erfarenhet efter denna sesongen så kommer det mera!!
Idag vaknade jag som sagt hos min man, som bjöd mig på flingor, jordgubbssylt och mjölk i morse, samt 3 avsnitt av oc, de e sjuukt :). Sen var det dax för mig att åka till skolan och ha religion. Och jag kände mig jätte duktig då jag stannade kavr efter letionen och jobbade jätte mycket med hemtentan som handlar om Kristendomen. Känndes riktigt gött, och när jag kom hem tog inte plugget slut så jag fortsatte med Idrotts uppgiften som nu också är klar :). NÖJD !
Ikväll blir det träning med bästa laget klockan 20 till 21.30, kommer nog bli lärorikt, Eller inte!
I morgon är det sista skoldagen för mig eftersom Norge väntar på mig på torsdag, Åker från varberg klockan 6 :)
Det är de värt :).
Jag är typ klar med mitt projektarbete med .. har satt in allt i pärmen och snart är det ett avslutat kapitel i mitt liv ;)



Saknar Anna samuelsson, MÅSTE LEKA SNART !! :) <3

xoxo




Emma - Snart får jag träffa Linnea, Min älskade syster yster !!! :) <3


290310

Måndag
Känns faktiskt förbannat gott. Det måste vara att för varje dag som går så är vi en dag närmare Torsdag, och ett steg närmare Stavanger :).
Dagen började med att jag fick ett sms klockan 07.30 då det sotg att första lektionen är inställd pcg. sjukdom. ! Så det var bara att somna om :) Så nu börjar jag 12.10 istället.
I helgen har det inte hänt så mycket, Kom hem från stockholm i fredgas då Daniel hämtade mig på stationen och vi gick raka vägen över gatan för att äta kina mat, Kan det bli bättre ? :) Sen åkte vi hem till han och duschade och bara myste :)
I lördags var detdax för match , denna gången mot Banér, tyvärr slutade det med att vi förlorade !! :(
Annars har helgen bara varit lugn :)

xoxo




Emma -  Längtar till Torsdag :) <3

200310

Lördag
Mitt uppe i helgen alltså :)
Igår var en underbar dag.. vaknade runt 11 med min vid min sida.. jag skulle och simma på håstens simhall med någon klass jag inte har en aning om vilka det var. I vilket fall tyckte jag det var lite läskigt att vara där helt ensam så min kära mamma kom och tog en simtur med mig. Det var faktiskt ganska skönt, trots att det var 1000 meter. Vi gillade det men jobbigt var det allt ;). Efter det åkte jag med mamma hem till henne där det bjöds på sallad och vitlöksbröd som david hade gjort, huuur gott som helst!! Efter middag var det bara för min del att börja baka en jätte god kaka som mamma hade tagit fram receptet på ! MUMS blev det faktiskt :). Vi åt pizza och kollade på wic på kvällen. Då min man komma och joinade.. kvällen slutade senare i hans säng.
Idag vaknade jag vid 9 först då någon låg och kollade på mig .. men somnade om. Vaknade återigen vid 11 då jag kände att Daniel  fortfarande var vaken så jag ville inte vara elak, så jag valde att vara vaken med han ;).
Vi gick ner till köket för Sussanne hade lagat janson och köttbullar, Sjuukt var det ! Sen drog vi två avsnitt av O.C innan han körde mig till mamma först för att hämta min saker och sedan till stan för att släppa av ig hos pappa och sedan hämta Johan.
När jag kom hem la jag mig i soffan och kollade skid skytte, men somnade tvärr. Så nu har jag duschat och jag känner att hungern börjar  krypa på..
Ikväll blir det All In med Anna samulesson på cheers hoppas jag. Då kommer min lilla röda flaska fram hihi ;)

Saknar Linnea och Ida jätte mycket. Men ska försöka att hålla det borta ikväll !
Tack Alla för en bra helg än så länge :) .

xoxo






Emma - Taggar till musiken i mina högtalare ! :)
<3


180310

Torsdag
bara en dag lvar till FREDAGSMYS! :D
Idag började jag återigen klockan 6 i restaurangen, vi började med att cutta upp frukt och lite sådant! Sedan klockan 7 kom alla gäster som bara var 25 st idag.. igår var det 50 st. När allt var färdigt och alla gästerna hade gått så fick vi äta av frukosten och det var sjuuke gott. Efter det var det samling i hotellsalen där vi hade en utvärdering av frullen. Kan bara säga EGOTRIPPAD KLASSJÄVEL!! Fattar faktiskt inte vad som sker typ..
Men men.
När jag kom hem blev det lite plugg som bestod av samhällskunskap, inte överdrivet roligt men måste man så måste man!!! Efter det lagade pappa mat och idag stod det torsk med äggsås och potatis på menyn, gott var det ! Efter det tog vi en tripp till tvååker för att lämna post till Thomas och sen vidare till Bua där det blev kaffe och kaka, samt prat med Farmor och Arne :). Mysfaktor!
Och nu sitter jag här och har precis pratat med Linnea på fejjan, ja det var trevligt !
Jag har okcås idag ringt till Nailteam i Gbg för att boka tid så man kan få lite fina naglar till studenten :)

På träningen igår så var det inte bara träning utan också massor utav tjejsnack som denna gången handlade om melodifestivalen och Eric Saade som.. ja .. talar sitt eget lilla språk. helt okej för mig !!

Ikväll vet jag inte vad som händer, Min man Daniel skulle höra av sig när han lekt klart med Stommen så kanske vi skulle träffas en stund, Fyvadmysigtviskahadet! <3

I morgon blir det skolan som börjar 8.10 med samhäll och sedan 11.40 blir det återigen idrott.. fast denna gången i simhallen ;)



...




:)


xoxo




Emma - Kung fu panda är min hjälte !
<3


170310 - 17.08

Onsadg
Jap, har fortfarande inte sovit något idag, det känns förbannat bra med tanke på att jag kommer somna fett gott ikväll. Bara längtar efter det. Men första vankas det träning i idrottshallen mellan 18.40 - 20.10 sen är det match att kolla på som kommer att spelas av a flick, Kan bli spännande !! :)
Jag skulle ju berätta lite om hur det gick på min idrotts lektion. och kan säga att det gick fint, dom var jätte snälla både läraren (per) och frisör klassen! Hade bara teori idag så det var soft att slippa kuta runt och greja. Räcker ju med att jag ska göra det ikväll. :)
Pappa lagade mat innan och det blev fläsk med löksås och potatis. Det var riktigt gott.. Min pappa kan laga mat !!
Frukost serveringen gick bra idag, slappt att vara i köket och i morgon börjar jag klockan 6 igen fast denna gången ska jag vara i serveringen. Kommer nog bli spännande.
Tänkte också på att om en veka är det jag med hotell klassen som åker till Stockholm, kommer förhoppningsvis gå fint! :) och veckan efter det bär det av till Norge och min kära syster och min inte så vanliga kompis Ida ;) Hihi Älskar er båda så !! :)

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för ett varv i slingan innan träningen börjar.
Ha de



xoxo




Emma - Taggar till träningen !
<3


170310

Onsdag
Jap, klockan är nu 05.30 och jag är redo för skolan som börjar om ca 30 minuter. Idag ska vi vara frukostvärdinnor i restaurang peder. Kommer säkert bli ganska drygt men det får helt enkelt gå. Kunde inte sova igår heller, somnade runt 2 då klockan ringde 04.40 men trots bara 2 timmars sömn så känner jag mig ganska pigg! Jag ska som sagt ha idrott idag med en frisör klass, hoppas det kommer gå fint. Känner mig nervös som fan med tanke på att jag inte kommer känna någon. Men efter idrotten så går lektionerna tillbaka som vanligt med lite trevlig Religion. Sen blir det hemmåt och packa väska då träningen börjar 18.40 ikväll och efter det om jag fortfarande är vaken så blir det A - flicks match hemma i idrottshallen :).
kommer säkert skriva lite till sen och berätta hur dagen har varit :).

xoxo




Emma - Trött !? Va.. Nae .. Jag !???


160310

Tisdag
Ännu en ledug dag som bara har flugit iväg, Meeen jag gillar det!! Vaknade hos Daniel igår efter typ hela natten med O.C som bara inte går att sluta titta på. De e galet. Igår var jag Danne och Johan ute och åkte för att jag skulle få se mitt första vildsvin, men så blev det verkligen inte ! Fick se några harar och ett antal rådjur men inga vildsvin, DÅLIGT ! Har hört att dom ska vara sjukligt söta ;).
Hela helgen har jag spenderat i Familjen Johanssons hus, känns som att jag bara snyltar på dom hela tiden , INTE OK.
I morgon blir det skolan och även en lektion som jag inte är van vid, IDROTT! Känner att jag vill ha G i den kursen så jag ska läsa upp den själv, Med andra klasser.. det känns faktiskt sådär.. men känner inte för att ha något IG i mitt slutbetyg när jag tar STUUUDENTEN !! (DET TAR SIG !)
När jag har skrivit färdugt här så ska jag gå ut på en prommenad, kommer kännas gött tror jag , eller hoppas på det iaf :).




xoxo




Emma - Idrott alltså, inte illa !?


130310

Lördag
dagen började med att jag vaknade brevid min fina pojkvän och vi gjorde inte mycket, vi orkade inte gå upp med en gång så vi låg kvar och bara softade och lyssnade på musik. Han skulle efter det åka till stan med Stommen och peter. Och med tanke på det kan jag inte komma ihåg sist när jag var på stan med någon, känns sjuuukt. kommer ihåg mina och Linneas impulsturer till stan för att bara mysa och gå i affärer  och kanske till och med ta en baguette på blå dörren. Men som sagt så var det ett tag sen och jag saknar det. :(
efter att jag hade sagt hejdå till Daniel så åkte jag hem till pappa  för att äta flingor med mjölk och jordgubbssylt och två löskokta ägg :).. det var gött !! pappa var inte hemma men kom precsi hem när jag hade tänkt att åka till mamma, så jag sa hejdå till pappa och åkte till mamma. Så nu sitter jag här och skriver lite :).
Var precis iväg och handlade kladdkaka som jag och mamma och davod ska värma nu så det kommer nog bli mumma med lite kaffe :).
Ikväll vettifan vad som händer faktiskt förutom att jag ska köra Danne, Stommen, Peter och Bonna Johan till björkgården där Björn Rosenström kommer att befinna sig. Men efter det vet jag faktiskt inte vad som sker, det återstår att se :).
Idag är det jätte fint väder och jag bara får massor av vårkänslor! jag pratade med Danne igår om Sommaren så sa han att han hade pratat med Putte och dom hade typ pratat om att i sommar kunde vi sitta på puttes altan i solen och grilla och dricka lite. och När Daniel sa detta så trodde jag att jag skulle flippa. det låter så himla mysigt ! Bara Läääääängtar till sommaren igen !
Saknar dig Linnea
Saknar dig Ida
Saknar dig louise
Hoppas att ni har det bra! Puss Älskar er ! <3

xoxo






Emma - När kommer du med sommalöven!?


120310

Fredag
ÄNTLIGEN HELG ! :) så frultansvärt gott.
Jag och min käraste Daniel har börjat kolla på OC som jag aldrig trodde att jag skulle börja kolla på , men nu äntligen har jag börjat och det är verkligen ingenting jag ångrar ;). Kan råda alla att se den serien !! Ikväll har jag nog inget planerat förutom att jag ska till min man och hans mamma ska laga kyckling samt att jag hoppas på några avsnitt av oc. Kan inte bärga mig !!!  I morgon vet jag faktiskt inte heller vad som händer .. får helt enkelt se vad som sker !! Men känner samtidigt att jag inte har råd att göra något speciellt med tanke på att jag ska både till Norge och Sthlm detta månadsslutet :) . Kommer nog bli trevligt !
Igår var pappa och hälsade på Stefan och hans familj i Båstad. dom hade haft mycket trevligt med god mat och dricka ..
Jag var också hos mamma igår och hon bjöd på mat och det var jätte jätte gott !! :) Tack för det !
Nu sitter jag och kollar på Wallander - tjuven, den verkar riktigt bra faktiskt :) . Jag känner också att hungern börjar krypa på så svagt ;)

xoxo








Emma - Nu är det slut på veckan de e dax för FREDAGSMYYYYYYYS ! :)
Om det så är det sista jag gör !!


110210

Torsdag
Yes ! Bara en dag kvar till helgen nu. Inte för att jag vet något roligt som händer , men det är alltid lika gott med helg :).
Idag har jag vart i skolan trots att jag är jätte förkyld .. Men jag pallade ! :) jag gick också och styrde upp mitt IG i idrott så från och med nästa vecka ska jag ha idrotts lektion tills terminen är slut , Låter inte roligt men det ser bättre ut i slutbetyget :). Jag är också färdig med mitt projektarbete ska bara få någon att läsa det innan jag skriver ut det :P sen är det klappat !
Det blev ingen träning för mig igår men fick lite inside info av bella i skolan idag hihi ! ;P
Ikväll vet jag ej vad som sker men det får vi se ..
Jag saknar Linnea och Mamma .. Men ska snart ta bilen ut till mamma.. Skulle bara lämna ett litet märke här :p

xoxo




Emma - När det kliar så mycket i näsan att ögat rinner konstant .. är man förkyld då !?
<3


100310

Onsdag
jap , dagen började med ett matte prov .. ett stort sådant !! Men det känndes faktiskt riktigt bra .. hoppas jag har rätt !! Det blev ingen träning för mig idag för jag har feber och har fått någon förkylning, men det ska väl snart vara borta !! I morgon blir det skolan och sen vet jag inte.
Ha de

xoxo




Emma - Längtar till 1 April :)
<3


090310

Tisdag
Idag har inte hänt så jätte mycket, gjorde klart nedräknings planchen till studenten idag .. Börjar verkligen se ljuset i tunneln! Vaknade brevid min man som fick hålla mig sällskap för att pappa var på jobbet över natten .. så det var mysigt ! Jag fick även sminka han (bilder kommer) :D
I morgon ska jag tagga till det omtalade matte provet, hoppas verkligen att det kommer gå bra :). vi ska även på någon mässa som förbereder oss för vad som komma skall efter skolan. på kvällen blir det träning :)
Jag pratade med Putte idag med och vi pratade om resan som  vi ska göra till Norge som sker den 1 mars .. längtar verkligen efter att få träffa mina norska jentor !! ;)
Jag tog en tripp till mamma idag och kollade på Avatar, den sjuukaste filmen ever, kan inte annat än älska den! Hon bjöd också på väldig god mat och en skön och avslappand prommenad på stranden med dom små hundarna :) , Mysfaktor 10000 :)
Nu sitter jag och kollar på Dating in the dark och det är såå bra :) Fattar inte ens hur dom vågar ställa upp på det !! :)
För övrig känns det som att jag håller på att bli sjuk, känns som att feber kommer och går samtidigt som det smärtar i halsen och näsan rinner, men man ska inte klaga :) .



MIN MAN <3




Björkäng i en fin vårsol




Min fina och älskade Mamma :) <3

xoxo




Emma - If i only could, have a deal with god <3


080310

Måndag
Känns gott, en dag mindre till helgen :)
Kunde inte sova igår när jag gick och la mig vid 12 tiden .. så låg där och glodde tills klockan var tre på morgonen, INTE OKEJ ! Men konstigt nog är jag inte trött än. Får hoppas att det ordnar upp sig tills i natt. Har ganska myckjet plugg just nu.. tex matte prov på onsdag och hotell prov på torsdag! Det kommer förhoppningsvis gå bra :)
I skolan idag så fick jag till min förvåning se att man kunde hämta sina student mössor.. underbart, Jag ser ljuset ! Den är faktiskt fin :).
Efter skolan var jag hos Mamma en sväng och pratade lite seriöst snack, alltid lika mysigt :).
Pappa åkte till jobbet idag , men kommer hem återigen i morgon kväll.
I morgon blir det skolan och ännu mera plugg.. matte och hotell, Alltid lika roligt !
ha de

xoxo




Emma - LINNEA LINNEA LINNEA ÄR DEN BÄSTA !!
<3


070310

Söndag
Ja jag vet jag harvart sjukt dålig på att uppdatera min blogg på senaste tiden , men det kommer bli ändring på det nu :). Jag kan ju börja med att berätta om min helg !

Fredag
Det var en underbar dag inte bara med tanke på att jag var ledig utan att jag faktiskt gjorde något med min lediga tid med min bästa Anna Samuelsson. Det började med att vi åkte till Klitterbadet iFalkenberg, där vi simmade 1000 meter. Jobbigt var det, men med massa bra musik i högtalarna och en possetiv Anna så fixade jag det! det var verkligen gott och jag behövde det :). Efter dom 1000 metrarna så bar det av mot bastun och det blev en lång stund i värmen sen vidare till duscharna. På vägen hem till Anna så stannade vi på kavntum för att handla sallad till maten som vi skulle laga. Det blev Hasselbacks potatis med fläskfilé och champinjonsås.. verkligen gott !
Vi hyrde också film och efter det kollade vi let´s dance sedan drog vi vidare till Louise där Alma, Simon, Robin och Lollo befann sig. Efter det blev det återigen hem till Anna för att kolla Smala Sussie. sen körde jag hem till mig och sov. Så den som tror något annat har ju då fel !!!!

Lördag
jag vaknade utvilad och fräsch som sagt då det stod match på dagens schema. denna gången tog vi oss an kortedala då vi vann med 16-12. sjukt gott att vinna lite igen. Vi överlevde som tur var hemresan från Gbg.. väl framme i  Vbg så åkte jag till Daniel då vi skulle kolla film och äta god mat och bara mysa :). Jag sov även där och vaknade såklart där med då..

Söndag
Vaknade hos min man vid 9 då han inte kunde sova mer. Då tycker han att det är bättre att ligga och klia sina fötter mot mina så jag vaknade! vi gick och tog en go dusch och sen lagade han mat hihi, gott var det ! jag åkte också till tvååker för att träffa min mamma som ser bättre och bättre ut för varje dag som går, skönt att se !Sen åkte jag hem till pappa då jag skulle göra mig i rdning för att kolla matcher i id med Hanna billing som jag senare körde hem till sitt hus i Trönninge. Nu är jag hemma hos Min Älskade pappa vi har precis ätit lite kvällsmacka med te och nu ligger han framför tvn där wallander - mastermind visas.
Jag pratar också med min älskade syster på fejjan chatten och inser att jag saknar henne jätte jätte mycket . jag känner mig inte hel utan dig!! KOMHEM !! Du & Jag <3.
I morgon vet jag att det blir skola 9.10 sen träning på kvällen , annars inget !! :)

xoxo




Emma - Turn me on, Take it off !


020210 - 12.06

Här kommer lite bilder sen i lördags :)
ENJOY !



Stommen, Christian? och Peter




Det blev biljard för vissa, dock inte för mig !




Daniel
Stor kille nu !! :)




Stommen haha ! :D




Biljard !! ;)




Sover du, baby ? ;)




Hey ?



Denna bilden får avsluta, tog inte överdrivet många kort.. men ändå ;)

xoxo


020210

Tisdag
Jap, idag börjar skolan igen, men ingen ändring i schemat än så länge.. börjar 13.50 idag med, som vilken tisdag som helst !
I helgen har jag gjort mycket faktiskt .. i Fredagsv var jag och Anna på den som en vanlig fredag för oss nu ;) Var först på förfest hemma hos Alma och sen körde bengtsson oss till Bongo där det blev bowling för hela slanten .. men även lite dricka ;). Sedan vidare till cheers i en taxi som aldrig kom.. sjuk dååligt !!
Men kvällen blev lyckad som fan ändå ! :) Hem till min egen sän för att sova för ovanlighetens skull.. det senaste året hat jag ju sovit hos min man eller hos Anna när vi har festat ;)
På lördagen var det bara för mig att gå upp och duscha och sedan göra mig i rdning igen för denna gången skulle jag till min man som fyllde 20. Daniel, Johan, Anna, och Jeppe hämtade mig hemma hos pappa och sen åkte vi till Daniel där det var dax för presentöppning innan alla hade kommit. Jag köpte ett presentkort på guldfynd och sen beställde jag en tavla på daniel och mig från internet ! den var fakttiskt fin :). det bjöds på smörgås tårta och öl .. det gillade jag ! På den för andra gången denna helgen .. men tog det lugnt! vi gick ut i biljardrummet .. Jag, daniel, peter och stommen .. samt daniels två kusiner :) sedan vidare till stan som var fullsmockad denna kväll ! ;) sedan hem till daniel och sov där .. där spenderade jag också min söndag och lite av måndagen!
På måndagen när jag kom från Danne så blev det träning och sen till mormor och äta mat som hon hade lagat .. riktigt gott !!
Nu ligger jag och pratar ,ed syrran på fejjan och taggar för skolan !
Iväll får vi se vad som händer .. ska till falkenberg och träffa Jennifer ! :)



xoxo




Emma - Nästa helg blir garanterat en vit helg !! :)
<3


RSS 2.0