280909

Hey !
Jag har bara en sak att säga, även om österrike var sinnes så är det helt galet sjukt skönt att vara hemma.. jag bara gillar det !
I österrike bjöds det på underbar utsikt, mat, engelska, våghals, sexprat långt in på småtimmarna och en hel del FEST ! Känner att det är typ läge att ta igen sig en månad efter denna veckan !
I lördags när jag kom hem så hämtade pappa och linnea mig på tågstationen, hur skönt som helst att se dom och hålla om dom. s
Sedan åkte vi hem och åt lite macka, efter det blev det leek med hjärtat som jag har saknat så. Vi sov hos pappa och Dagen efter, vilket blir söndag blev det att packa väskan för match men innan det blev det äta mat hos Mamma vilket var underbart gott, Tack !
Och sen , det jag har taggat för heela veckan, spela match mot bjurslätt HEMMA dessutom ! JATACK ! Vi spelade sjukt jävla bra ocg vann med 30 - 15. Tack Alla för en helt galet bra match . sen kollade vi på herrmatch och sen fick jag och ida ställa upp för b - laget hade inte tillräckligt med folk.
Nu är jag hemma hos pappa och har precis ätit pytt i panna , MUMS ! Har faktiskt också städat mitt rum . hade tänkt gå å raka benen.. börjar väl blii dax för det , men YSCH vad trååkigt et är !
Ikväll blir det träning och sen vettifan typ !
Skolan i morgon , aja då går väl de me !
Ha dé

Xoxo Emma <3


180909

FREDAG IDAG !

Skolan var helt okej idag faktiskt hehe , Började klockan 8 och slutade halv 11.. inte helt fel faktiskt. Vi började med Samhällskunskap och sedan Matte B Där vi hade prov, tror faktiskt att det gick ganska bra, får hoppas på det om inte annat ;).

Igår när jag kom hem från skolan så skulle jag coh pappa åka till stan för att handla en ny träningsväska till mig men på vägen mötte vi pappas kompis Lasse och hans dotter Mimmi som skulle till hamnen och ta ut deras båt på en sväng, Svaga som jag och pappa blev ville vi självklart åka med och så blev det självklart ! Det var helt underbart att komma ut på vattnet och solen lös mig rakt i ansiktet, helt uppenbar gillade jag det skarpt ! Vi åkte till lejet och köpte glass på tre toppar, iaf jag coh Mimmi men pappa och Lasse drack öl i lagom mängder. det resulterade i att jag fick köra Lasses bil , först hem till dom och släppa av dom samtidigt som pappa hade beställt 5 flak cider och ett flak öl som vi fick med oss. Sedan var det till att susa hem till papi. Väl där så var det bestämmt att jag skulle åka till mamma och hälsa på, det gjorde jag och hon bjöd på kaffe och kaka medans vi tjötade som aldrig förr ! Sedan tillbax till pappa :). Pratade lite med killen innan jag skulle somna.

idag efter skolan så åkte jag och pappa ner till stan för jag behövde köpa lite presenter till Öserrike, jag köpte en dalahäst som det stog Sweden på.. det var en magnet man satte på kylskåpet sen köpte jag en annan dalahäst som man ska ha som prydnad och sen köpte jag en älg med en sverige flagga på .. det var en nyckelring! :) fett söt!
Nu kom Linnea till Varberg , antar att pappas korv med mos lockade ganska hårt !! hehe , kan jag faktiskt förstå ! Idag ska jag leka med Linnea och Danne för jag åker ju till Österrike i morgon, ysch.. Aja det kommer nog bli roligt..
Nu står min söta pappa och skalar potatis och kokar korv , han är den söööööööte <3
Kommer sakna alla här hemma som fan , speciellt min mamma, pappa lillebror, syster, mormor och Pojkvän !! Men det är bara en vecka, men kommer antagligen kännas som en hel evighet !
Jag får hoppas på en bra vecka i Österrike , så ses och hörs vi när jag kommer hem !!




Xoxo Emma <3


160909

Sitter i skolan nu och väntar på att amttestugan ska börja , inte alls roligt. Den börjar typ kvartöver tre . ett tag kvar faktiskt ! på tal om ingenting alls så åt vi 8 pers i restaurangen idag, mycket gott .. och mycke bättre än fiskgratäng.
Efter det blir det att hämta Ida Bergman för vi ska kolla när min pajk spelar fotboll vid brandstationen, hoppas det går bra för dom !
Sen klockan 8 blir det träning i Idrottshallen , kommer nog bli guld .. är tagge som fan , synd bara att man missar första serie matchen som är på söndag tror jag,
Åker till österrike ¨på lördag , och jag har nog kommit fram till att det kommer nog inte bli så farligt ändå, mycket att göra bara ! väl hemma från österrike så är det projektarbete som väntar !! Aja, hoppas allt blir bra tillslut.. :)
Ingen syster på träningen idag heller , alltid lika tråkigt ! Hoppas dom kan få tummen ur och besluta om ditt bidrag nu sis !! Saknar dig..
I morgon blir det skolan så vitt jag vet, på tal om vitt.. hela mitt papper med närvaron på är vitt och jag bara älskar det, börjar närma sig den där pussen nu babay !!! :D '
Jahopp , dax att göra nått annat roligt nu, kanske skriva ut bilder till engelska lektionen vi ska hålla i österrike.

Ha dé
Xoxo Emma <3


150909

Tisadg idag , helt okej dag i skolan tog bla. skolkort , fan va vi va snygga , helt sjukt!!!
igår var det den 14 , min och babys dag , 7 månader redan .. kan typ inte fatta att tiden går så galet fort.
Träning igår med , gott att få svettas lite. :)
Idag är jag galet trött så tänkte bara blogga lite kort och sen blir det nog vilan för mig hehe, sitter och lyssnar på Leona Lewis- Yesterday nu , den är galet gammal , men faan så bra ! Känner att det är dax att få ihop lite skön musik innan man ska dra iväg till österrike , YSCH!!
Men kommer nog blir kul , kanske ! var på ticket idag och betalade 1000 kronor till napa reasn! Ska också skriva massa cv så man kan söka några jobb kanske , hade ju inte vart fel.. :)
Saknar min pajk , vilket också är helt galet med tanke på att jag var där igår, men kan vara bra att sakna ! Jag gillar det ! Saknar också mami och mormor , har inte träffat dom på jätte länge känns det som , typ läge att åka dit med lite fika snart !

ha dé

Xoxo Emma


130909

då var helgen slut, alltid lika tråkigt när man vet att det är måndag i morgon !

Fredagen var kul som fan, först var jag i skolan började typ 8.10 och slutade 11.. det gillade jag.hem å tagga som fan till på kvällen då det skulle bli fest ! Ida kom till mig för att börja festen, men det tog ett tag eftersom jag skulle hämta louise vid halv 8. Efter ett tag kom linnea, vi blev jätte hungriga så vi kunde inte vänta på louise så vi drog och köpte kina mat .. MUMS ! Efter maten så var det dax att börja göra sig iordning för att sedan hämta louise och åka å köpa pizza till henne ! Sen började vi , å jag bara gillade det.
vi körde öl spel och lite annat, bla. Jag har aldrig och det lovar jag , det var inte sista gången.. FYFANVAKUL!
21.45 kom putte och hämtade oss för vi skulle till Bongon och bowla .. hur kul som helst trots att jag förlorade , får väl skylla på att jag hade druckit en del (A). vi åkte vidare till nyfiket och in i dimman, sedan tog jag och Danne taxi till mig .. sen i säng.
Vaknade och mådde hyffsat bra , men tro mig , det blev myyyyycket värre !

Lördagen blev lugn med massa sov och donken (v) . Senare på kvällen blev det film och sova hos bästa killen .

Söndagen idag har tillbringats mestadels hos Danne, vi softade och åt fruktansvärt god mat, sedan blev det prommenad på den så kallade dagganrundan eller nått sånt å det tyckte tydligen Danne var passande, fråga mig inte varför !!? :@
Nu sitter jag hos pappa som "kollar" på F1, tror dom flesta kan lista ut vad det betyder ;) han är söt iaf !
Senare blir det prommend med Jennifer iaf , det ska bli mysigt !
Vill säga också att fredagen var Guld tjejer , det måste göras om ! Hoppas också att mamma blir bättre snart , inte alls roligt att vara sjuk !

Ha dé



Puss



Puss



Puss




Puss





Xoxo Emma <3




100909

Torsdag! Redan torsdag.. heelt galet vad veckorna går fort..
Igår var jag i skolan .. helt okej, efter det blev det bara att slappa i madrassen som är galet skön ! Senare på kvällen kom killen som luktade fruktansvärt gott , MUMS !
Idag skolan (som vanligt nuförtiden) Slutade typ 2 helt okej .. sedan åkte jag ner till stan och fikade med Ida bergman på blå dörren, mycket mys på det vi fixade även en bowlingbana till i morgon då vi ska bowla och bli fruktansvärt fulla :D hehe , nä men vi ska ut å ha lite trevligt i morgon , Jag, Linnea, Ida och louise ska bli mycket trevligt ! Vi var även och skåpade glass på donken (v) . Jag var även och kollade på fotboll med Mami när max spelade , han och hela laget var jätte duktiga men dom förlorade tvärr med 5-1, tyckte synd om dom för dom slet så hårt ! Aja , bättre lycka nästa gång :)

Imorgon blir det skolan sen fest !
Puss på det !!

Xoxo Emma <3


090909

Halva veckan redan avklarad, börjar närma mig den där pussen nu, Danne !! Hehe , Hmm .. nä men
Som sagt onsdag idag .. För er som har missat så har jag och Linnea tatuerat oss .. mycket fint men även mycket mycket AJ ! Men det var värt varenda sekund av smärta.. Linnea ? :D Haha
Jaja kollade även fotboll när killen spelade med korpen .. mycket bra eftersom dom vann med 3-1, Wohoo !
Idag var jag i skolan fårn 8.10 till 13.50.. skulle egentligen vara där till 16.40 .. men kände att det inte var läge att bara gå dit och låna en bok typ .. å det är ju inte obligatorsikt heller så jag får ingen röd frånvaro ..
Började förövrigt dagen med att försova mig.. vaknde 07.48 och vi börjar 8.10 .. men jag hann , fattar inte hur .. men det gjorde jag ! :D
Idag blir det ingen träning för min del .. lilla aj på foten, men ska nog dra ner och kolla så dom sköter sig hehe .
Lekte även med killen min igår , kollade film mycket mys , Puss på han !
Ja ja .. nu ska jag kolla film tror jag .,
Ha dé

Här är den ! Puss<3


Xoxo Emma <3

070909

Måndag idag igen .. ysch !
Jaja bara att mösa sig iväg till skolan, började klockan 8.10 och slutade typ vid halv 3 eller nått sånt :). Hem till lägenheten för att städa upp lite och sedan fika med sis som kom till Varberg idag. Efter fikat var det dax att dra till träning, GULD ! träningen började 6 och slutade 8..
Igår gjorde jag verkligen inget alls , vaknade runt 10 .. brevid baby låg kvar till typ 12 då vi drog och köpte kina mat .. Mycket bra ! vi kollade på film och sedan blev det att sova en sväng till !! skulle gått på bio vid 21.15 men det blev inte så för det var för mycket folk IGEN .. istället blev det att hyra film på hemmakväll :).
I morgon blir det först ett pass på gymmet vid 8 och sedan blir det till skolan klockan kvart över 10 .. GOTT ! På kvällen blir det att tatuera sig igen , Wohoo .. men ändå lite AJ , Jag är rädd :P ! hehe kommer nog bli bra !!
Saknar redan pojken min, helt sjuukt med tanke på att vi spenderade hela söndagen med att bara slappa och mysa !! Fattar inte hur jag kommer överleva veckan i helvetet österrike .. ENHELJÄVLAVECKA!!! :@..
Jäjä , nu blir det att kolla film med Ris och äta soppa ! :D

Ha dé



 PUSS<3





Xoxo Emma <3



050909

Tjingeliing !!
Idag har jag inte gjort speciellt mycket faktiskt, måste säga att det är fruktansvärt gott med helg ! Igår kom Linnea till varberg , mycket trevligt.. fast vi inte umgicks så mycket för jag skulle på bio med killen. Men det blev ändå inte så för det var så mycket folk, istället åkte vi heem till han å kollade på prison break.. oerhört jävla bra ! Idag vaknade jag brevid baby, efter mycket morgonmys å lite prison break så blev det till att åka och hämta Larry och några i hans lag, dom skulle till bua och spela fotboll. När matchen var klar så var det för mig att åka å hämta killarna igen.. i ligan fanns en klockren kille .. Bacon, bara namnet får en att vika sig  haha ! Aja åkte till tvååker där det skulle bli korv me mos å sedan en tur till stan igen för att hämta dricka och sedan till alex där det skulle kollas på fotboll!
jag åkte hem till pappa.. vi åkte å köpte kinamat , FYFANVAGOTT!! Nu sitter jag å kollar på fotbollen , heja sverige som leder med 1-0 mot ungern :D.
Vill bara inte att helgen ska ta slut :( !!!
Jäjä ha dé

Xoxo Emma <3

040909

Hey ! Dagen har vart hur slapp som helst faktiskt !  började skolan klockan 9 med en samhälllesktion först och sen en Matte B Lektion, båda var ganska slappa faktiskt.. sen var det till att traska hem till Pappa i full helt galen storm. jag har städat mitt rum ännu en gång och sen åt jag .. så nu sitter jag bara å tar det lungt framför datan, väntar på att pappa ska komma hem !
Ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer hoppas på att något kul sker, jag är hyffsat fest sugen faktiskt .. men får väl se hur det blir med det ! :)
I morgon har jag lovat att köra Larry och 3 till till Bua för dom ska spela match där och sedan köra dom till stan , dom skulle tydligenm dricka lite öl :P, aja vissa är lyckligt lottade !
Fick för övrigt min lön idag , vilket jag är i stort behov av.. :) Något annat som jag är i stort behov av är ett JOBB !!!! :D
Aja whatevah !!
Lekte lite med pojken igår , sov där med .. Mycket mysigt .. Men tycker fortfarande att hans hus är lite läskigt när det blåser .. det typ susar och håller på .. men som sagt mycket mysigt !! PUSS PÅ HAN <3

Nu ska jag fortsätta leta musik på datan
Ha dé..

Xoxo Emma <3


030909

Heej !!
Skolan idag, började halv 10 och slutade typ 12 för jag skulle till tandläkaren i Breared för det var för lång kö i tvååker :). Allt gick bra hos tandis, bara att dom tyckte jag skulle börja använda tandtråd.. så inget hål än på 19, snart 20 år :D ! Efter tandis så böev det till att hämta Sigge och Jennifer i stan för att sedan åka till skolan för att ha klassråd, men när vi väl kom dit så hade resten av klassen redan haft det. Vi skulle snacka om resa till Napa :D:D och tema till skol kortet ! Det kommer bli guld !!! Så Jossan , Anna, Carro och
Amanda hade åkte ner till ticket för att kolla priser så vi drog också dit !
Så nu är jag bara hemma  hos pappa och här var även Thomas, våran farbror är och drack kaffe.. det var mums. nu sitter vi bara och pratar i soffan, så nu somnar nog min söta pappa snart !  han har för övrigt köpt två nya fotöljer till vardagsrummet, dom var jätte sköna och hur fina som helst .. :).
Nu väntar jag på att Linnea ska komma hit så vi kan äte bulle :D:D och sedan åka och kolla på Baby när han spelar fotboll med sitt korpenlag.. I regnet ! :D Kommer nog bli kul .. :)

Ha dé
Xoxo Emma <3

Napa :) <3


020909

Det har faktiskt hänt en hel del sen jag skrev senast.
Jag har flyttat till pappa, men dock inte riktigt färdig än med alla saker.. fortfarande en del som är kvar hos mami. jag har också börjat kolla på prison break, hela första .. med min bästa pojkvän. jag sköter mig i skolan viklet känns underbart, man slipper ha ångest för all frånvaro (A). Och en hel del träning har det blivit med..
Idag har jag vart i skolan från 8.10  till 13.50.. det var ganska gott faktiskt, massa lektioner men ingen som jag riktigt tycker är kul! När jag kom hem så blev det till att packa upp lite av mina saker och sen packa ner lite av linneas gamla saker i en låda :) sist men inte minst så blir det träning för full rulle ikväll med, tyvärr ingen Ris som kommer från halmstad :(. Men det blir kul ändå !!
Vill också passa på att säga att jag saknar Danne något otroligt mycket , fattar inte hur men på något sätt är jag galet beroende !!! :D 
 
Xoxo Emma <3



Saknar dig Sis <3

Puss <3

Saknar dig med, Danne <3


RSS 2.0