300110

Lördag
Idag känner jag bara BÖÖÖÖÖÖH !! Usch vilken huvudvärk jag hade när jag vaknade i morse, de va sjuuukt! Men inte lika sjuuuuk som kvällen och natten igår!!!
Fy saten var galet det var haha, det slutade med att vi inte fick komma in på cheers eller nyfiket så vi drog till oscras.. där vi inte hade pengar till att gå in ! men Anna frågade tjejen i entren om det inte räckte med att vi betalade för den "ena" hahhahahahah.
Fulla blev vi och gott var det !
Jag sov hos min baby och har typ spenderat heelda dagen där med mys och semlor med kaffe och stekt potatis med ägg.. MUUUMS!!!
Daneil skjutsade mig till pappa sen så skulle jag ta bilen till mamma samt att jag skulle lämna öl hos Alma. Men jag kom ju inte längre än dit. för när jag svänger in i tvååker så smäller det till i däcket och det börjar dåna som aldrig förr ! och när jag har parkerat bilden hos Alma så luuuktar det bränt gummi som fan så jag kollar å då är hela däcket kapputt !! :)
Snart kommer Daniel och hämtar mig för vi skulle tydligen skjutsa Johan till Borås. allatd lika roligt med en roadtripp!!

Bilder från kvällen kommer någon gång under veckan!!

xoxo

290110

Yes, nu sitter jag här i min säng och lyssnar på (Brennan heart - Just as easy )  Grymt bra faktiskt, om man ska tagga till fest vilket jag gööör ! :D.
Jag ringde till ungdomsmottagningen innan , och som vanligt lyckas jag skämma ut mig haha! När man ringer dit ska man lämna sitt hem nummer efter pipet. och när det har pipit så börjar jag säga mitt mobil nummer men avbröt genast då jag kom på att man skulle lämna hem nummer. Och sen gör jag samma sak en gång till, men till sist jag fick ur mig mitt hem nummer och har lagt på så efter ett tag så ringde dom upp mig! Och när jag har svarat som jag alltid gör : Hej! De e Emma. så viker människan på andra sidan linjen sig och hon ger sig inte heller , efter typ 5 minuter så säger människa: Förkåt mig, men jag tänkte på meddelandet som du lämnade HAHAHAH !
Detta var ju lagom roligt.

Nu väntar jag på att Anna ska koma förbi så vi kan planera inför kvällen. Det börjatr med att jag ska klippa mig vid 17.30 sen vid 18.45 så ska vi på bio (snabba cash, DÄR BÖRJAR FÖR KRÖKET) och efter det så blir det krogen och cheers för hoppningsvis:) .
Är så taggad och suugen nu !!



GULDTJEJEN !! <3




HAR HÖRT ATT DEN ÄR SJUK !! :)

xoxo





Emma - Taggad till tusen !

290110

FREDAG !
Nu sitter jag i skolan och har precis kommit till skolan och gjort en drogenkät ! Väntar på att vi ska gå upp till salen och börja samhällen.
Ikväll blir det utgång med anna :) <3

xoxo

280110

Torsdag
Yes, snart helg och massor av skoj!
Idag har jag varit i skolan med ett projektarbete heeela dagen lång, helt okej faktiskt .. när man har en sån guldlärare som Kikki är , HONÄRBÄST!!
Allt känns mycket bra idag, mitt i projektarbetandet så tog Kikki med oss ut på en behövlig promenad.. det var gott !! Sist hade vi klassråd och helt plötsligt skulle champagne frukosten bli hemma hos mig , jaja får väl se om det verkligen behöver gå så långt!! Men allt prat om studenten får mig på så bra humör, och jag verkligen längtar !! :)
Nu sitter jag här och käkar lite, var såå hungrig, väntar också på att Jennifer Nilsson ska höra av sig så vi kan ta en fika, Det ska bli mysigt!
Igår var jag iväg på träningen, tjejerna där är heeelt underbara, skönt att komma iväg å tänka på lite andra saker. Jag har också kommit på att jag ska hålla mig så sysselsatt som möjligt.. det är nog till min fördel ;).
När jag cyklade från träningen så skrev Anna sms om att hon ville till donken, och jag var som ni säkert förstår inte sen med at hänga på .. men jag köpte bara en glass hihi :) Trevligt var det iaf ;) !
Innan jag skulle sova så ringde jag till in underbara pöjk, han om någon får mig alltid på massa andra tankar hihi, :).
 är nog läge att äta upp och åka och tanka snart !



MyHappyFace !!

xoxo



Emma - Ten million fireflies |v|

260110 - 17.56

Japps nu sitter jag här igen, med en massa konstiga känslor som jag inte kan få bukt med !! Vet inte vart jag ska göra av dom så jag spyr ut allting i min blogg, wohoo..
Sen jag skrev sist har det inte hänt speciellt mycket, förutom att vädret bara blir sämre och sämre. jag har också spenderat en hel del tid i min säng då jag har kollat på paraidse hotel och läst i min bok.
Det blir träning ikväll, trodde inte jag skulle orka för jag känner mig inte helt okej.. men nu har jag tagit tag i detta och ska gå :). Behöver nog komma iväg och ha lite roligt !

I morgon blir det skolan som vanligt med projektarbete heeeeela dagen lång och efter skolan var det tänkt att jag skulle åke till Jennifer i Falkenberg för att umgås lite med henne ! :) Annars vet jag faktiskt inte vad som kommer hända, hoppas på något roligt och ovanligt så som ... ?

Saknar också Ida och Linnea helt galet mycket just nu, det är faktiskt skit jobbigt ! Igår blev en natt med lite sömn och en J*vla massa tårar ! Hoppas på att det ska bli ljusare tider snart !




Jennifer :)




Älskar er !! <3

xoxo




Emma - Taggad för nånting just nu !?

270110

Onsdag
Dagen började tidigt för mig denna dag ! Ställde klockan på 8 men låg kvar till 20 i 9 .. Var så trött med tanke på att jag inte kunde sova igår !! Var jätte ledsen, men vet inte riktigt varför.. kanske berodde på mitt samtal med LInnea och Ida på skype igår, var så kul att prata med er men inte så kul att ni ska stanna en månad till, HATA !!
Så jag ringde Daniel och grät och ville att han skulle komma hit, och det gjorde mitt hjärta. Tack !! Känns så skönt att prata med dig baby. Känns inte som att jag har lust att göra något alls längre !
Aja i vilket fall så blir det träning ikväll, sen kommer jag nog skriva en rad till här :)

xoxo




Emma - Skolan igen klockan 1 !!

260110

Tisdag
Idag har inte hänt så jätte mycket faktiskt! Vaknade brevid min man, som sov här i natt och vi gick upp och gjorde frukost.. Äggröra och rostat bröd , hur gott somhelst ! Vi kollade också på tv en stund och bara umgicks som par brukar göra .. tror jag hihi :). Vi pratade också med Linnea och Ida på skype, alltid lika roligt att se era ansikten, det gör min dag !
Vi åkte till willys och handlade milda sen gjorde vi chokladbollar och drack kaffe.. mycket gott !
I morgon blir det skolan, ska väl bli skönt.. vill ju inte bara gå hemma för det är ju tråååkigt ... NOOOOOOT !

Dagen har varit soft som fan och nu ska jag äta pasta och köttfärssås ! Ikväll kommer öven min papi hem !

Ha de

xoxo

250110

Måndag
Skolan idag.. inte så slappt som jag har blivit van vid, men några dagar måste ju vara lite hårda ! Började 9.10 med ansvarsfull alkolhantering och avslutade dagen med kulturell orientering vid 17.20.. estetisk verksamhet, får väl skylla mig själv som inte gick på lektionerna i ettan ;).
Skulle haft träning idag, men jag har ganska mycket i skolan så måste fixa några arbeten så jag inte hamnar efter. I morgon är jag ledig, gott som fan! hade religions prov förra veckan och dom som inte fick G måste gå dit och göra omprov, göt för mig att jag fick G ! :)
Händer för övrigt inte så mycket idag, ska väl göra något att äta lite senare hade jag tänkt! ensam i lägenheten som jag är för pappa åkte till vaggeryd för typ 1 timme sen, men kommer hem igen i morgon kväll.
Och för alla som inte visste det saknar jag mina snyggaste brudar i norge, och det värsta är att det bara har gtt en vecka !!!! :(
Ha de bra så länge !

xoxo

240110

Söndag
Idag har det faktiskt inte hänt ett piss hihi ! Jag och min baby sov hemma hos min Mami i tvååker igår efter att har varit ute HEEELA natten! Det började med att jag satt på Time i tvååker för att vänta på att Anna skulle sluta, efter det så bar det direkt av till cheers å då va klockan redan halv 12, där inne träffade jag både nytt och gammalt folk, som tex Larry och hans galna gäng samt sebbe söder och det föööör cola gänget !! Som vanligt när man är ute med Anna så får man träffa på massa nytt folk denna gången var det hennes kära vänner från kungsäter !! KLOCKREEENA MÄNNISKOR !!!  Sen vid typ halv 2 så ville folket dra sig hemåt å nykter som jag var så ställde jag ju självklart upp ;). Först var det Johan och Kajsa samt Daniel och David.. först hem med Johan och Kajsa till Himle och sen hem med David. Tillbaka till stan för att GEEE med det gamla gänget .. Hammarlind och co. Fy fan vilka skööna människor, tycker absolut att det är läge för fest snart !!! Runt 4 snåret var det dax att köra hemmåt IGEN Först bar det av mot Sörse där Johan Hammarlind skulle av och sedan heeela vägen till rolfstorp där inte så nyktra Ingrid Hammarlind skulle av och sist men inte minst till tvååker.

Vaknade runt kvart över 11 idag, men somnade genast om till två.. för tidigt då med ? Yes, så jag och min baby låg ända till fyra då jag gick in och gjorde frulost på sängen åt han .. Rostade mackor med ost och sylt samt äggröra med stekt bacon , MUMS tycket jag själv hihi !  sen somnade vi visst om igen och låg ända till 10 över 7. och DÄÄR fick jag precis svar på varför jag inte kan sova nu när klockan är 00.10 :)

I morgon blir det skolan samt träning ! Hoippas också på att få slänga några ord via skype till mina kära Gummor i Norge !

Puss så länge och förhoppningsvis godnatt !



SAKNA !!



Puss !

xoxo

220110

Fredag
 Idag har jag inte gjort alls mycket, bara slappat! Hur gott som helst, ledig från skolan både idag ovh igår !! MUUMS !! Ville bara säga att jag saknar Ida och Linnea väldigt mycket..

Dessutom är jag galet kär i min man, och saknar han för varje minut vi inte är tillsammans, hihi !




xoxo

130110

Onsdag
Yes, skolan idag.. kändes heölt okej med tanke på att jag fick gjort en del bla. nationella i svenska MUNTLIGT!! :)stolt är jag ! Sen gjorde jag även ett prov i religionen, ganska stport med många svåra ord, men tyckte ändå att det gick ganska bra :) . har ju inte skrivit på ett tag så jag tänkte ladda upp lite bilder från i fredgas när vi först var hos Ida och gjorde oss fina( Jag, LInnea och Ida, även putte och min baby vad där men dom var redan fina :P )  Efter det drog vi vidare till Louise där det var dax för förfest, MYCKET TREVLIGT :) . Sen vidare till Cheers, guldställe som alltid !! :) inget slagsmål dock :P. 

Ikväll blir det träning och ganska mycket sova med tanke på att jag är ganska trött :p. Baby sov hos mig i natt och vi kollade paradise hotel typ heeela natten hihi, busiga som vi var ! I morgon blir det återigen skolan , alltid en fröjd att komma tillbax dit, NOOOOOT!! :@
kan inte heller sluta att tänka på att ida och Linnea åker på måndag, känns förjävligt! Vi var på gekås och handlade mat som dom skulle ha med sig dit och sen började packningen tro det eller ej men väska med all mat vägde 25 kilo, heeelt galet, hihi ! På måndag gäller det älsklingar hoppas ni får det skoj och kommer att sakna mig mycket ! Puss på er <3

Imorgon har jag och baby varit ihop i 11 månader, SINNES! Hoppas det fiars med en puss eller två ;) <3

Här kommer iaf lite bilder sen i fredags 8/1-10



Fredrik och Louise :)

  

Putte, Daniel och Linnea :)



Linnea och Ida :)


Ida och Louise :) <3



Linnea och Ida :) <3



Puss Min Baby <3



RIIIS <3




Kommer sakna er brydz !! <3




Putte och Daniel


Ha de fint

xoxo


080110

Fredag
Yes ! Vaknade runt halv 11, känns väl som att det är läge för att börja vända tillbaka dygnet så man inte känner sig allt för grillad när det är dax för skolan på måndag! Var som sagt och åkte pulka igår och sen var vi hos ida och kollade på dirty dancing , BÄSTAFILMENEVER!! :). Idag är vi taggade på utgång , hoppas bara att det blir av, känns som att det är läge för det för den artonde närmar sig med stormsteg ! "/. Här kommer iaf lite bilder från gårdagen :) !



SNÖ !



Putte, Ida Och Linnea :) <3



Sjuuke söta, Kommer sakna er när ni är i Norge ! <3

xoxo


080110

Torsdag
Idag har jag gjort en hel del saker faktiskt :). vaknade runt halv 11 då åt jag frukost och satt vid datan en stund och sen blev det stan  med ida linnea och mats där vi skulle till banken och sätta in pengar till norsken som linnea och ida ska hyra av .. men det gick ju inte för det fattades massa nummer. Efter det så blev det att dra en repa till tvååker där linnea skulle hämta termobyxor, mössa och vantar för att sedan ge oss ut i pulkabacken .. HELTSJUUUKTROLIGT!!! hoppas snön håller i sig så blir det fler gånger .. det var jag, IDa ,LInnea och Putte som åkte , gaaaalet :D ! Sen hem till farmin och umgås en stund  och äta för att sedan dra i väg till träningen :). sjukt gott att röra på sig igen . nu sitter jag hos ida och väntar på att vi ska kolla oth och äta massa med morötter och dipp samtiidigt som vi kollar oth !!! BIGLÖÖÖÖVE!!!

kan inte fatta att det inte finns så mycket tid kvar att umgås med min älskade syster och min skööönaste vän innan dom ska åka till norge och jobba i fyra månader , det kommer bli sjuukt jobbigt, men förhoppbibgsvis så kan jag hålla mig från att sitta och skaka runt ett ljus i fyra månader . hihih ! Nä men seriöst , dom kommer få det bra där och jag får heöt enkelt växa upp !



ÄLSKAR ER !! <33

xoxo

020110

Lördag

Det har redan gått 2 dagar på det nya året , gott !! Nyår blev inte riktigt som planerat , men det var jätte trevligt och mysigt! När vi väl kom till Andreas på skånegatan så hade männen i gänget gjort förrätt som var toast skagen , sjuk ! Efter det så blev det annan god mat som bestod av Tomat, oxfilé, klyftpotatis och bea .. jätte jättegott ! Kilarna hade lyckats sjukt bra ! : ) . Till efterrätt så hade jag och ida gjort pannacotta med vit choklad och hallon .. det var faktiskt inte heller speciellt äckligt .. hihi ! Tiden gick och vi satt och drack å tjötade lite .. när stunden var kommen så var det dax att GÅ ner till stan .. och med tanke på mina skor med öppen tå och 15 cm höga klackar så kände jag mig inte jätte motiverad till de hehe , så ida .. MITTHJÄRTA ställde som vanligt upp så jag fick låna ena hennes converse hahah .. sjukt snyggt var det ! så vi gick ner till stan i en av varje par .. :D. TACK !!! Med tanke på lite händelser under promenaden ner så hann vi inte längre än till hamnkiosken när dom började skjuta raketer .. men det gör inget för jag fick ändå min nyårs puss vid 12 slaget :) . När alla fina raketer var slut så bestämde vi oss för stt gå hem till ida .. där det vankades efterfest och sångtextskrivning i sängen hihih ! Jag danne och putte låg i idas säng medans den söta människan låg på golvet och sov .. hihi , hon gillade inte att vo tog plats haha ! :) Tack alla för en guldnyår !!!

Igår var Jag, Ida, Putte, och Daniel och käkade kina mat och sen så åkte vi och kollade på avatar och den var sjuuuk !! Tack BABY !! Kände mig också lite ledsen igår för jag fick reda på att det snart är dax för IDa och Linnea att åka till Norge och det känns faktiskt inte alls bra, men dom måste ju verkligen åka dit .. så det är bara för mig att vara stark och stå ut tills dom kommer hem igen ! Får umgås så mycket som möjligt med dom nu innan dom åker :) .

För övrigt så har jag faktiskt hållt mitt lögfte med att inte äta godis .. men det har ju dock bara gått 2 dagar hihih! Ha de gott !

Lite bilder från nyårsafton :)



Hasse, Putte och Ida :)



Jag



Snyggingen Ida :) <3



Maten var sjukt god :) och killarna var sååå duktiga !



Ida och Jag <3



Baby och vulle :)



Granen blev mer pyntad ju längre kvällen gick :)



Jag och Ida ute i det kalla :)



Jag, Ida och Putte.



NYÅRSPUSSEN :) <3

Hasse, Andreas, Ida och Putte !



Denna bilden får avsluta slutet på ett gammalt år och början på ett nytt :)

xoxo


RSS 2.0