281009

Onsdag
 
Har inte hänt överdrivet mycket idag , städat HELA lähenheten har jag och Linnea gjort vi har också ätit kina mat , vilket vi förtjänade efter allt sli ;) haha ! Vi har okcså kollat på Transformers 2 .. Helt underbar film som mon älskadde har bränt ut !! Jag såg den typ för 500 gången och det var linneas första... lika bra fortfarande ! Ingen träning idag .. jag och Linnea ska hämta Mamma och David som kommer från Tyskland :P.
Har inte hänt överdrivet mycket annars heller .. har spenderat mesta tiden med min goding och min sis , skönt att ha dig hemma på längre tid nu :)
Til helgen blir det fest , men inte pga halloween för jag bara hatar det !
Aja. ska iväg och spela lite GH nu !! ÄLSKA

Ha de Xoxo Emma :) <3

261009

Måndag
idag , ganska gott för en gångs skull .. med tanke på att det är LOV ! Har inte gjort speciellt mycket sen jag skrev senast. igår spelade vi match borta mot alingsås .. och gissa vad !!? Vi spelade lika mot dom igen .. för tredje matchen i rad, helt sinnes ! Dom tog ledningen med 7-2 sen i halvlek hade vi spelat upp oss till 11-10. i andra halvlek hände inte så mycket framåt .. men bakot var det stängt .. vi gjorde 6 mål i andra och dom gjorde 5 .. BRA JOBB TJEJER !! :)

Ingen fest denna helgen känns skötn .. har inte alls var sugen trots att det var kagfest med herrarna igår så bangade jag , förlåt laget !! men det kommer nog fler gånger .. vad jag hörde är det våran tur att arrangera nästa gång ;) . I helgen har jag vart och hälsat på min söta mamma och hennes söta man David .. max var dock inte hemma .. hon bjöd på god mat och ännu godare efterrätt :D:D:D .. det bangade jag inte ! Tack för det ..

Jag har också spenderat tid med min älskade pojkvän.. har väl bara slappat och kollat lite tv och sånt .. kollade bla. idol där jag fick höra att Niklas åkte ut , FYFANVADÅLIGT!! aja, får hoppas på att Tove ryker nästa gång ! Annars har jag inte gjort så värst mycket faktiskt .. tränat ganska mycket faktiskt .. men det bara gillar jag !!
Idag var jag och Linnea på södra cell där vi fick en guidad tur av någon kvinna där , det var faktiskt intressant att lyssna på och se hur det går till, pappa gick också med en sväng, han jobbar ju trots allt där ibland ;). Efter det åkte vi en tur till famor och Arne som, tack gode gud, Bjöd på mat för både jag och linnea var fööööör hungriga och det var verkligen hur gott som helst !!

Ikväll blir det träning från 6 till 8 och sen vettifan vad som händer.. får se ! men ha de sålänge ..




Xoxo Emma :)


201009

Tisdag

Det har faktiskt hänt en hel del sen jag uppdaterade sist.. helgen har försvunnit, åkt limo, Varit bakis, Dansat, sovit, haft träning i tre timmar, ätit tacos, druckit skupma, spytt och självklart myst med min älskade pöjk!

Vi börjar väl med Lördagen
Dagen med stort D som vissa ville uttrycka sig med .. på dagen gjorde jag faktiskt inte så mycket, var hemma med min papi och bara tog det lugnt tror jag.. och köpte strumpbxor som skulle behövas till kvällen! Kvällen hade kommit och det var dax för oss att dra till Sara på förgrogg, UNDERBART ! Limon skulle hämta oss klockan 10 och mycket riktigt så gjorde den det, hur kul som helst ! Det bjöds på skumpa där och sen började en lång väg till falkenberg och grand ! Fööör kul !! Finns inte så mycket mer att säga förutom att jag och Jennifer tog bussen hem och sen sov jag hos min baby ! Tack Alla för en sjuuuk kväll !

Söndag

Finns inte så mycket mer att säga förutom .. DÖÖÖÖÖDAMIG!
Vaknade bakis som ett as. men som tur var brevid baby.. en liter vatten och sedan tillbax i sängen .. blev bla. Prison break och ett päron samt flingor och mjölk med Jordgubbssylt .. MUMS! tach hjärtat .Pappa hämtade mig senare .. då blev det en hel del kaffe !

Måndag

Skolan , tillbax till det vanliga.. men något som inte var vanligt var att vi skulle ha träning i 3 timmar med några killar som kom från drotts A-lag som spelar i Elitserien .. föör bra träning där ja ! Grymma killar !!! Träningen var slut halv 10 då blev det duschen och sen hem till pappa och kolla en del tv oh sen raka vägen in i sängen .. jag och Linnea låg och tjötade ett bra tag innan vi somnade ..Mest mys på det sis <3

Tisdag

Vet inte riktigt vad som händer idag .. vet bara att det käns i kroppen efter träningen igår .. samtididgt tänker jag på att jag lovade ida att dra till gymmet idag .. och så blir det ! Ikväll hoppas jag på lek med bästa pojkvännen och massa prisn break :) Mycket mys på det !




Issa , Alma Och Jennifer :)



Mikki, Sara och jag :)



Sara



Issa :)



Mikki och jag :)



Alma Och Jennifer
haha



Tjejer :)



Guld limo :D



Gott var de



Alma och jag :)

Denna bilden får avsluta kvällen, resten av bilderna ska snart finnas på facebook :)

Ha de
Xoxo Emma :)


161009

Fredag

Idag har inte hänt så mycket faktiskt , förutom att det är fruktansvärt gott med fredag ! har vart ledig hela dagen för restaurangarna har kvälls servering idag så då börjar inte dom banliga lektionerna innan klockan 11 och våran sista lektion slutade 11 .. så ingen skola för oss idag ! :D förutom att vi gick på ett info möte i aulan .. men tycker inte att vi fick reda på något som vi inte visste , suugit !
I onsdags var det träning , och jag bara älskade det !! vi sprang slingan innan , men blev ingen idiot efter .. fråga inte varför !? :O
I går så var min pojke hos mig .. vi kollade på prison break och myste.. fy fan va bra det är .. vill bara se meeeeer ! igår var jag okcså i skolan , hade först hotell prov som jag tror gick ganska bra faktiskt .. får väl se :).

Linnea kommer till varberg idag :D, hon ska ämta mig hos pappa så drar vi till mami en sväng .. efter det blir det papi igen så har vi taggat slingan och idioten lite senare ikväll med Ida Bergman .. det kommer bli guld !
Hoppas på att få se idol ikväll om inte min söte pappa säger emot !! Haha !
tror att det ärläga för mig att kila nu !


Ha dé

Xoxo Emma <3





Emma - Slingan vääääääntar !! <3


131009

Tisdag

Idag vaknade jag klockan 6 och kunde inte somna om, inget ovanligt med tanke på att det har hänt några gånger dom senaste dagarna :@ ! jag började kvart över tio idag och slutade runt två, det gillade jag! Började dagen med svenska och sen blev Arbetsmiljö och säkerhet inte den roligaste kursen .. men men ! igår var det träning, coh jag bara älskade det.. idioten blev bara toppen på den jävla (...) så vaknade med lite träningsvärk.. men det var bara till att börja göra situps och rygglyft .. I natt tröjan !!! :D:D ÄLSKA !! Nu sitter jag och kolla på hells kitchen, galet bra ! Ikväll vettifan vad som händer .. men börjar bli lite hungrig så tror det är dax att göra köttbullar och makaroner kanske :D !!

Saknar massa personer just nu bara för att det är så ensamt här, men jag ska ändå fortsätta med plugget !!

Ha de Xoxo Emma <3




Emma - Maaat !! :D


121009

Idag, Måndag har inte hänt speciellt mycket.. började skolan vid 9 och hade någon tråkig lika behandlingsdag.. jäj måste man så måste man ! slutade typ klockan 12 då jag kom hem och städa upp lite i lägenheten .. efter det så snackade jag med Ida om att gå å käka på blå dörren .. vilket vi gjorde MUMS !! Efter det så hängde hon med mig till Kicks där det skulle inhandlas en ny foundation och sedan vidare till OnOff där jag köpte nya hörlurar till min Ipod, det var fan på tiden ! :)
Nu sitter jag och försöker ladda hem musik, men allt bara krånglar .. får dra hem till mamma så kanske David kan hjälpa mig för jag är verkligen sämst så sånt (A) hehe ! Har hittat massa ny go musik som jag bara måste haaa !!!
igår slaggade jag hos pojkvännen , lika mysigt som alltid.. massa mys och puss !!Sen kollade ju vi faktiskt på prison break också  vi har börjat på andra säsongen .. fy va bra det är !!
Idag blir det träning och jag kommer bara älska det med tanke på att jag Linnea och Ida har kommit överens omm att göra idioten i slutet på träningen och det går typ ut på att man ska först göra 10 armhävningar,10 situps och 10 upphopp och sen 9 armhävningar, nio situps osv. har en känsla av att jag kommer vara ganska trött , men som sagt jag kommer älska det !! :D
I morgon blir det skolan , gott som fan med tanke på att jag börjar kvart över 10. men jag har typ fått problem med att sova , kan inte sova riktigt på nätterna och vaknar jätte tidigt på morgonen , det är inget jag gillar !! :(
Aja nu ska jag inte tjöta mer, får väl försöka med helvetet på datan ,

Ha de
Xoxo Emma <3 :)



Emma- Kommer älska träningen ! v

101009

Lördag idag, känns gott som fan att inte vakna bakis även om det hade vart ganska soft !
Vaknade upp hos darling idag typ halv 9 .. fööör tidigt !!
Igår var vi bara hemma hos han och kollade på dom 2 nya Johan fal filmerna , å jag bara älskade det !! Klockan blev ändå ganska myckey , men de va så värt det !
Idag har jag inte gjort alls mycket, var hos kära mami en sväng innan där jag åt müsli , fy fan va gott ! Sen åkte jag och Linnea till Papi , vi fixade också bort pappas bil från Dannes Tomt , de va typ på tiden :D !
Nu lagar pappa massa med god mat , jag kommer älska !! Linnea sitter och spelar kort med sig själv typ och jag .. ja jag är bara huingrig typ !
Jag och Linnea satsar på en springtur lite senare idag , kommer nog bli sjukt gott.. annars de som e bestämmt är väl att jag ska kolla fotboll , Sverige-Danmark idag .. Annars inget vad jag vet !






 Alltid lika skoj när du är här !! <3



Puss <3

He de gott
Xoxo Emma <3


081009

Torsdag redn helt gaaalet vad tiden går !
I tisdags var jag och Alma på bosgård och höll föredrag för bosgårds åk 9 om Hotell och restaurang programmet , det gick jätte bra tycker jag själv , får hoppas på att niorna också gjorde det hehe !
Igår blev det ingen träning för herrarna hade match på våran träningstid , så vi får vara med på A-flicksträningen idag istället , känner redan tagget !
Mamma, David, mormor, siv och lasse kom hem från turkiet igår , mycket skönt att dom kom hem lugnt och säkert ! jag fick en lacoste parfym av mamma för att jag hde tagit hand om hundarna och max , sen fick jag ochså någon sprit av någon konstigt slag ! hehe JATACK på fyllan !!
Min baby hade också beställt en parfym som kom . Xy heter den tror jag , är så sugen på att öppna och lukta , men då sa Danne att det kunde få konsekvenser så då vet jag inte riktiggt om jag vågade !
Aja, Nu är jag i skolan , och har bara hotell kunskap hela dagen , soft som fan tycker jag !
Jag och Alma var precis och provade studentmössor , underbart .. det börjar fan ta sig !!
Sen fick jag reda på av kiki att jag har fått praktik plats på grand hotel i Falkenberg, underbart det med !
Än så länge en helt underbar dag !!
Nu ska jag dra till pffarna och softa !

Ha dé

Xoxo Emma <3

051009

Måndag idag , bara känner ångesten för att det är heela veckan kvar ! Men va ska man göra !? Inte så farligt som man alltid tycker , det är ju faktiskt snart helg igen :)
Idag har jag vart i skolan, fattar inte hur bra jag har varit .. om man nu får skryta lite, har ett nästan helt vitt papper med närvaro.. förra året var det typ helt rött :D ! Så galet nöjd .. Aja i vilket fall , vi kollade på massa bilder från Österrike och jag och Alma gjorde klart vårat projektarbete som vi ska redovisa för bosgårds åk 9 i morgon 8.10 hähä ! :) Hopas bara att allt går som det ska !
Ingen träning idag , fick höra att herrarna div. 4 skule ha match på våran tid , men tydligen inte.. Aja ganska skönt ändå så kan jag förbereda mig för i morgon och jag har faktisk också gjort klart två inlämingar i svenska och Ansvarsfull alkoholhantering! Mycket nöjd faktiskt ..
Fick inte träffa sis idag heller då , det känns fruktansvärt trist faktiskt , men ses ju på torsdag då för vi får tydligen vara med på a-flicks träning då :)
Lite senare kommer bästa pojkvännen, ska bli mycket trevligt .. vi ska kolla prison break , oerhört jävla bra !!
På torsdag kommer alla hem från turkiet , ska bli skönt att träffa alla igen..
Pappa åkte till askersund idag och kommer kanske inte hem på två veckor , usch och fy på det ! Saknar alla så när dom är borta , känns faktiskt inte okej !!
Ja ja jag har ju min fifa 10 tokiga lillebror , men har är som sagt fifa tokig just nu :P
Nu ska jag väl se till att fixa projektet klart så jag vet vad jag ska säga i morgon ;)

Ha de
Xoxo Emma <3

031009

Lördag idag känns otroligt gott, festade en del igår , hade lite förfest i pappas lägenhet helt okej faktiskt. Efter ett tag drog vi ner till stan , vilket vi inte skulle ha gjort för det söög !
Linnea körde på fullast vinner , vilket resulterade i HOLKEN !!!! :D:D
Vi gick först till nyfiket .. sen vidare till oscars .. ganska kul där , men linnea fick läskigt ont i magen så hon var tvungen att åka hem :( !
Idag har jag inte gjort alls mycket, vaknade hos pojken min (A). Dannes syster Anna och hennes kille Dennis kom fårn Gbg och hälsade på och vi åt jätte god mat som Dannes mami och Papi hade gjort tror jag :P. Jätte gott !!
Ikväll satsar jag på slappis med massa prison break :) GULD !
En annan sak som var galet gott var att när Danne och JJ Skjutsade mig hem till papi och när jag kom innanför dörren så syntes inte ett spår efter någon fest.. undrar om det är dom små hustomtarna som har vart å städat .. Amanda , LInnea !? :D Nae tror faktiskt att det var min grymt underbara pappa !
Tänker också på mamma och släkten som är i Turkiet nu, hade inte bangat att åka dit en vecka eller två !
Saknar dom !
I torsdags hände  något fruktansvärt, jag kände inte killen men jag beklagar verkligen till dom som gjorde det! Så fruktansvärda saker får bara inte hända !!! R.I.P!!

Ha dé 
Xoxo Emma <3 


RSS 2.0