281109

Lördag

Jag vaknade runt halv 11 idag , mycket skönt att få slagga lite längre än vanligt :) . Det blev genast frukost , färska frallor hade pappa vart och köpt och jag gjorde lite te till det, mycket gott. Annars har jag inte gjort alls mycket idag, suttit framför datan mesta tiden samt kollat på troja med Linnea och Papi, vi ÄLSKADE de men pappa var inte så förtjust :P.

Det blev inget idol för min del igår, samtidigt vet jag inte om jag är så sugen på att kolla på idol längre nu när mariette har åkt ut , usch och fy säger jag bara, ut med TOVE .. hon är inte ok.                           istället för idol igår så blev det bio med Louise och Ida (Mina guldtjejer) vi såg självklart på new moon och den var ju helt sjuuuk .. man vill ju bara se mer och mer och mer .. känner verkligen att det är läge att läsa ALLA böckerna nu !
När filmen var klar så körde jag hem dom och sen hem till pappa, pratade lite i tele med Daniel, Duschen och sen sängen. På natten hämtade jag Linnea, fullats vinner ? :) .
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer , får väl se ..
ha de så länge









Xoxo Emma <3


271109

Fredag

YES !
äntligen fredag idag , så sjuukt gott. Heja veckan har vart praktik och inte så mycket annat faktiskt. ska börja ta tag lite mer i träningen nu så fort jag känner mig lite bättre. Har fått nått skit i halsen som inte vill ge med sig :O.
För övrigt händer det inte så mycket i mitt liv faktiskt..

Vill också bara tillägga att november är bog den tråkigaste månaden på heeela året, det är då man känner sig omotiverad till allt, hängig och ledsen hela tiden , usch så jobbigt. Det är väl då det är dax att tänka på sommaren och solen samt att det är inte överdrivet lång tid tills dess :P.

Jag ska försöka bli lite bättre på att uppdatera nu , skärpning !

ha de :) 
Xoxo Emma <3


Emma - Studenten närmar sig för varje dag som går :) !!!


211109

Lördag
Feeeeesst idag Berättar mer i morgon ;) <3


Xoxo Emma <3


171109

Tisadag
Jap , tisdag idag.. full fart mot helgen .. gott !! Är inte i skolan för tillfället .. hade ett gigantiskt hål så jag drog hem.. börjar närsta lektion 14.30 och slutar igen vid 15.50. Nu sitter jag och kollar på projekt runway .. inte det bästa jag har sett men finns det inget annat så gör det inte. jag och Sis funderar på att dra gymmet ikväll , får hoppas att det blir av.. förra veckan var vi jätte duktiga med träningen .. tränade varje dag förutom söndag och lördag ! :) Igår var det handbollsträning där jag i allt vimmel stukade foten .. inte okej ! Känns lite stel idag annars inget.. blir nog att tejpa till nästa träning.. efter det blev det gymmet i ca 1 timma :) .

i morgon väntar ett nationellt prov i svenska .. får sitta 5 timmar med den förbannade uppsatsen, sen på kvällen blir det träning vet jag :D ! UNDERBART !
Saknar även min pajk lite :P <3
Måste också säga grattis till ida som är helt galet braa !! Puss på henne !!
Ha de gott                                  v




Xoxo Emma <3

161109

Måndag
Idag vaknade jag vid 07.35, eller jag ställde ju klockan på det.. åkte dirr från Danne till skolan. fy på det .. !
Dagen började med svenska, helt meningslöst ! sen blev det Ansvarsfull alkoholhantering , och sist Turism med Kiki guldtjejen !! Ikväll blir det träning först och sen gymmet med dom bästa Ida och Linnea ! MUMS !!
Igår var vi och kollade herrmatch , fy va bra de va ! efter det ungicks jag med Baby .. jag kollade också på paradise hotel , haha dom e typ inte kloka haha ! :D får inte missa de ikväll ;).

i morgon börjar jag kvart över 10 , det ska bli gött med sovmorgon .. de e jag värd ;) !

ha de så länge..'

Xoxo Emma <3





141109

Lördag

Känns jätte bra idag !!

Vaknade runt 12 idag , mycket skönt , igår hämtade vi Papi när han had vart ute på krogen och efter det hade jag lite svårt för att somna. Veckan har varit go som fan, tränat jätte mycket och jag bara gillar det. inte bara handbolls träningarna två gånger utan gymmet fyra gånger med , usch usch va gott !!vi hade match i onsdags och vi förlorade med ett mål igen , fy fan va trött jag är på det nu ! Igår kväll var jag även på gymmet med ida linnea och putte , gott som fan var att det bara var vi där .. men det var nig för att det var en fredags kväll klockan 9 hehe ! :)
Idag har jag och min baby 9 månader , tiiiden går sjuuuke fort ! Puss <3
 Ha de gott !

 :)




Xoxo Emma <3


111109

Onsdag

Idag jar jag inte gjort så mycket , åkte ner till skolan men när jag väl kom dit så hade vi ingen lektioon så bara för mig att åka hem till lägenheten igen ! Igår så städade jag mitt rum och min garde, det var verkligen nödvändigt! Jag var också hos mamma igår och kollade på en film om andra världskriget, den var faktiakt helt okej :) . Idag blir det match mot kortedala och det är verkligen läge för 2 poäng idag .. känns som att det var en eveighet sen vi vann :O. matchen börjar kvart över 8 eller nått sånt , ska bli guld ! Har också tränat på gymmet en del sen jag skrev sist . är läge för att bli lite slim också ! Igår var vi faktiskt där hlv 9 på morgonen, trodde inte att jag var sååå duktig :P . Aja ha de så länge

Xoxo Emma <3

041109

Ja, det har ju hänt en del saker sen jag uppdaterade..var ju ett tag sen sist ! Jag kan ju börja med helgen ..

Fredag

Dagen började mycket mycket tidigt med en tripp till det älskade gekås .. var där typ halv 7 på morgonen redo med varm chocklad och varsin macka (vuxenpoäng) :D . Jag ida och Linnea var därifrån typ vid halv 10 sen hem och sova ..På kvällen blev det fest, det började med att Anna och Alma kom hit och vi lagade tacos .. fyfan va gott ! Vi började kröka och det var guuuuld , kvällen blev mycket lyckad , Tack alla !

Lördag

Vaknade upp hos hjärtat, bakis som ett as men inget lite fliingor, mjölk och jordgubbssylt kunde fixa <3                  jag fick sedan skjuts hem till pappa där ag kollade på lite film och sedan ringde Anna så vi drog till donken och åt.. mums !

Söndag

Var hos Baby och kollade på prison break .. kan nog inte säga hur bra det är .. bara älskar det !  jag och Linnea tog också en tripp till mammas jobb där dom bjöd på mat kött, sås och potatis helt sjukt var det ! sen blev det hem till Danne igen !

Måndag

skolan, bara en lektion .. hur gott som helst.. och det blev lika slappt på tisdagen

Onsdag

idag har jag vart i skolan , lika "jobbigt" som måndag och tisdag .. Idag har vi match hemma mot sporttjejerna och dom ska som sagt tugga baaaajs, seriöst ! :D haha! Får väl se vart veckan slutar.. hoppas på att det händer något lattjo till helgen ! allt börjar bli så grått och tråmkigt nu .. och jag gillar inte det !

ha de




Xoxo Emma <3






Emma - Taggar !!!!



RSS 2.0