311209

Torsdag
Idag och sista dagen på 2009, tänker man att detta är den sista torsdagen 2009 och att den aldrig kommer finnas med efter klockan 00 idag så är det ganska sjukt ! :P

Aja, forutom att ha tänkt en hel del idag så har jag varit och solat och köpt massa snusk på hm .. hihi, busig som jag är , och så har jag faktiskt ätit på blå dörren med ida linnea och pappa för sista gången detta året :) .

Igår var jag som sagt med ida och gjorde lite efterrätt tills ikväll när det blir tre rätters med killarna .. speciellt en av dom ! Kvällen kommer nog bli hur skön som helst..synd bara at jag inte får fira med min syster yster , den bästa tjejen i världen !! Men det har jag ju inte gjort dom senaste tre åren så börjar ju vänja mig nu ;), nä men vi får styra upp detta till nästa år riiis :)

Snart ska jag köra min sköna böna till mamma , ha de gött alla och tack för ett sjuukt år 2009 !! 

Xoxo


301209

Onsdag

NÄST SISTA DAGEN PÅ ÅRET ! :)                                                Idag har jag faktiskt haft för mig en hel del :) .. Vaknade runt 11 tror jag, gick upp och år lite frukost och sen dirr efter det så pkte jag, linnea och ida till kära solsidan och solade , heeelt underbart .. somnar alltid ! Väl gjort det så körde vi till willys för ida skulle handla lite saker till sin beröma sommardrickablandning vad det nu är :) . men som tur är så får jag ett smakprov i morgon. jag tycker dessutom att Ida gör helt rätt i att välja en sommarblandning nu mitt i vintern... kan ju iaf få kännas som lite sommar .. :) . Sen körde vi ida och och vi åkte hem till oss, när vi hade vart hemma i ca 5 minuter kom vi på att vi skulle ha något att äta .. vi kom fram till kyckling ris och beasåstrots att jag var sugen på lax .. jag och Linnea åkte och handlade och sen började vi med maten. jag har faktiskt också hunnit städa mitt rum, både dammat och damsugit och tillochmed städat min garde :O . kors i taket typ ;) .

Annars vettifan vad som sker idag , inte omöjligt att det blir en andra lekstund med ida, om inte hon skulle vara med denise :) .




Xoxo


291209

Tisdag

Bara några dagar kvar av det gamla 2009, känns bra faktiskt :).
Kom faktiskt precis hem för en stund sen då jag sov hos min älskade i natt och innan dess igår kväll var jag, Linnea och Louise hemma hos ida och kollade på one tree hill box sex och jag är såå nöjd att jag fick den i julklapp :). tidigare på dagen så var vi på himmel och jord med Handbolls laget .. det kändes så skönt att äntligen få sin röst hörd !!
Senare på kvällen så kollade jag och min baby film hemma hos hans kusin Andreas, det var trevligt trots att jag var ganska trött :). Jag, Linnea och Iida hade även hunnit med en sväng på stan på rean och shoppat lite .. jag handlade en nyårsklänning och ett par nya fin skor .. SÅNÖÖÖJD!!! Hela outfiten kommer på nyår .. Hihi !

Idag har jag inte hunnit med så mycket faktiskt, vaknade ju hos min pojk som körde hem mig för han skulle spela hockey med några kompisar. känns surt att aldrig vi tjejer kan komma på något sånt roligt :P . Jag  har också hjälpt pappa att beställa ett nytt mobilt bredband så det ska väl komma snart :) . I övrigt får vi väl se vad dagen har att erbjuda :)



Ni är guld tjejer, GLÖMINTEDET ! <3

Xoxo


271209

Söndag
jap , känns helt okej faktiskt eftersom det är lov :) !!! <3

det har hänt en hel del sen jag skrev sist , vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att det var ett atg sen sist ! jag tänkte bara berätta lite av vad som har hänt :)

Jag har blivit kysst, julafton, gett bort klappar, fått klappar, sovit , spytt, blivit stoppad av polisen två gånger under samma kväll, vart fyllechaffis, fått en SATIO, tränat gymmet, ätit julmat, hamnat i slagsmål på krogen , ätit stark thai mat, varit hos min mami  samt lite andra saker som ni ändå inte vill läsa om ;) . Men vill passa på att säga tack för alla fina julklappar , hur bra som helst ! och sen vill jag bara säga att jag älskar hela min familj och min pojkvä.. Tack ALLA för julen 2009 den har vart underbar !! :)

Ikväll var det tänkt att jag och Linnea skulle dra en repa ner till Ida och dra ett One Tree Hill maraton och så lär det nog bli okcså :) .

Xoxo Emma


111209

Fredag
Ikväll blir det fest och i morgon praktik :P. Kanske berättar mer i morgon , det beror nog på hur jag mår ;)



Xoxo


051209

Lördag
Jap , lördag idag kännes föör jävla bra ! :) Vaknade runt klockan halv 11 .. mycket gott .. men tyckte faktiskt ganska synd om pajken min soim skulle jobba klockan 8 :P thih ! igår var jag hos mamma och kollade på flickan som lekte med elden, grymt bra var den . och jag blir alltid lika imponerad av salanders insats ..innan jag åkte till mamma så umgicks jag lite med pajken min och hans bror .. båda två lika stora retstickor .:@ haha men jag gillar det ;).
Nu sitter jag och sis och taggar för match mot banér .. vid varsin data och musiken steker på mitt rum haha :D.
Ikväll vet jag inte vad som händer är ganska tagad på fest men inte tagge på bakfyllan i morgon :P. får väl se helt enkel :).
Ha de så länge och önská oss lycka till på matchen !



Xoxo Emma <3

031209

Torsdag
Yes , har inte skriviit på ett tag nu men har faktiskt haft en del för mig :). Bla. så har praktiken dragit igång och denna gången är jag på Grand hotell i Falkenberg i receptionen och det går faktiskt bra! första praktikperioden jag slipper ha ångest för! Jag får faktiskt göra lite allt möjligt tex. checka in och ut, förberede för konferens, plocka upp efter konferens.. boka och lite annat, det blir faktiskt roligare och roligare :) .

För övrigt så känner jag mig faktiskt på humör, känner att det är väl ca en gång i månaden som jag blir lite mer aggressiv, lessen och sur .. men alltid lika gott när det är över ! Häromdagen var faktiskt Jag, Linnea, Ida och Louise på Gekås .. en mycket trevligt tripp och fick ju handlat lite prylar .. känner att det är dax att bli färdig med klapparna snart med .. har lite kvar att handla, men det är en speciell julklapp som är extra svår att komma på .. får väl se vad det blir för spännande.. kan faktiskt erkänna att jag längtar till julafton och det är nog pga. en viss julklapp :D:D:D ! tror att Ida och Linnea vet vad jag pratar om :). 

I morgon är sista dagen på praktiken för denna veckan.. men nästa vecka blir det en dag mer eftersom jag fick en dag mindre denna veckan ;), men helt okej för mig.. efter praktiken i morgon blir det gymmet med ida och Linnea vad jag vet änsålänge :) . efter där blir det att fara till mormin och äta något smakigt som hon har lagat !

Pusspåminkillemed ! <3

Ha de så länge




Xoxo Emma <3


RSS 2.0