300809

Idag har vart den bästa bakisdagen i hela mitt liv !!
Igår var det som sagt dax för kräftskiva/kalas hos mamma som fyllde 45, ett mycket trevligt kalas med mycket folk och lagom mycket alkohol. Efter att maten var slut och i brist på dricka så blev det att fara till stan för mig och Danne där bland annat Anna G, Jossan .. Mycket intressant och skojig kväll.
Dagen D då .. fy fan .. ville bara inte vakna men det gjorde jag .. TYVÄRR ! Väl vaken så känner jag att hela huvudet bankar och jag mår illa som ett as .. ner på toa. sen urr till sängen igen där min älskade pojkvän hade hämtat vatten å jag bara häävde, synd bara att magen var skrot så det var ungefär 2 sec från att komma upp igen:s!Men inte , jag somnade om och sov till och fron fram till typ halv 1 .. Jag gillade det som aldrig förr!!

Upp och hoppa för klockan 2 var det samling utanför Gästis och Leninbadet där vi skulle ha lite Möte och sen bada med laget.. mycket mysigt. efter det så åkte vi till Solviken och lekte lite där det sedan var dax att käka .. å jag bara gillade det !!! BÄSTA BAKISDAGEN EVER v         
Puss och Hej sålänge :)


Bloggtrycket !

Tja ! Kände verkligen att det var hög tid att skaffa en blogg, alla andra har en och samtidigt kan det vara skönt att få skriva av sig någon gång ibland! För tillfället så håller jag faktiskt på att flytta till farmin, igår var vi och köpte två hyllor och en tv bänk till mitt nya rum. så det kommer nog bli bra så småningom.
Samtidigt så har skolan börjat, inte det roligaste men vad ska man göra !? Jag är ändå ganska nöjd med mig själv för att jag har vart på alla lektioner hela första veckan .. det har nog aldrig hänt innan hehe.

idag så har jag vart i skolan, ganska slapp dag .. började klockan 8.10 och slutade 11. hade först religion och sedan matte B, kommer nog gå fint ! så precis har jag och pappa ätit köttbullar med potatis.. mycket gott.. och som vanligt ska pappa "lösa korsord " vilket oftast innebär somna på soffan, Han är fruktansvärt underbar !! :) ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer .. får väl se. men just nu så ösregnar det ..inte så kul!

I morgon blir det kräftskiva hemma hos mamma med mamma, David, Linnea, Chrille, Danne och jag .. kommer nog bli trevligt. Det är ju tur för jag saknar Linnea och Danne .. fastän jag lekte med bästa pojkvännen igår Hihi :).
Ha de fint så länge
PUSSS<3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0